Bismillah bu dizidemi başladı 😱😱😱 @serhattbir an önce 2038 e gelsek de bunaklar @Çiğdem- @Dosi @vadikızı gebermiş olsa biz de keyfimize bakarız@Afet Güçverir @Bully @cookies <3 @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @turkuazz @ozmoturk @dreamy @MasacRE- @MEnes @Sherlock @Arslan Bey @DarkLegenD @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113 @gözlemci @denizz19
her bölüm 2038 de bir sahnemiz olacak bir ilki gerçekleştirdik kudur
Aaa tam @serhatt a @xemrexxx in hobisi destere ile biz olmusuz diyordum gece bile çalısıyorsunher bölüm 2038 de bir sahnemiz olacak bir ilki gerçekleştirdik kudur![]()
hayatım yeni çift hazır bile @denizz19 ile @vadikızı hem kadının yaşı erkeğinkinden 10 yaş daha büyük ab grubunda tutar bu çiftAaa tam @serhatt a @xemrexxx in hobisi destere ile biz olmusuz diyordum gece bile çalısıyorsun![]()
![]()
Rahmetliyi foruma getirmeye bak bir an önce o gelmeden bizide kaybedersen Selim gibi olursun![]()
![]()
@Afet Güçverir @Bully
Hahaha 5 yıldır her gün ayoll resmen takıntılı sapığımız gibi oldun
kız sizi ben çift yaptım ben siz iki sapığı biribirinize iteklemesem şu an @cookies ve @serhatt gibi daha gerdeğe girememiştinizHahaha 5 yıldır her gün ayoll resmen takıntılı sapığımız gibi oldun![]()
![]()
Gece gündüz yanı bence sen zenginsiz böyle parayı bulmuş kişiler tuhaf hobiler edinirmiş bence öyle bir manyaksın sen![]()
![]()
@serhatt
sizi oyuncağa çevirsem seninle serhatın oyuncak bebeklerinin kafasını koparır sizi öldürürümHhaha ondan bahsediyorum hobi edindin bizi derkenBak Sabrina vardı Pokemonda oyuncağa çevirip oynuyordu senide ona benzetiyorum
![]()
![]()
Bunun haberini yapmıştım zaten niye bir daha konu açtın.bir an önce 2038 e gelsek de bunaklar @Çiğdem- @Dosi @vadikızı gebermiş olsa biz de keyfimize bakarız@Afet Güçverir @Bully @cookies <3 @serhatt @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @turkuazz @ozmoturk @dreamy @MasacRE- @MEnes @Sherlock @Arslan Bey @DarkLegenD @Billy Kane @Maskeli Fedai @ozgur2113 @gözlemci @denizz19
dizinin uyarlandığı kitap öyle sürreyya ile faruk un kızının psikoloğa anlattığı hikaye üzerineNeden gittiler o seneye? Merak ettim, yerli dizilerde böyle şeylere alışkın değiliz.@xemrexxx
sahne ayrı haber ayrı her yanı olay diziminBunun haberini yapmıştım zaten niye bir daha konu açtın.![]()
Hahahah bazen burayı senin hayal dünyanda bir yer senide çılgın psorofosr gibi düşünüyorumsizi oyuncağa çevirsem seninle serhatın oyuncak bebeklerinin kafasını koparır sizi öldürürüm![]()
Şimdi bu dizide Esma Moruğu devam edecek ama 2038 de ölmüş olacak yanı bu sayede dizide kalacak öyle misizi oyuncağa çevirsem seninle serhatın oyuncak bebeklerinin kafasını koparır sizi öldürürüm![]()
HEMDE 2038'DEN BAŞLADI