Maskeli Fedai
Favori Üye
Ön yargılı olma
Ön yargılı olma
Böyle yazıp 1.5'dan 2 vermemişsindir inşallahÖn yargılı olma
Ahmet Kaya bu şarkıyla elenmemeli, şaşkınım.@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
3.Puan Durumu
1 Sertab Erener 122
2 Gülşen 111
3 Gülben Ergen 107
4 Demet Akalın 106
5 Yalın 97
6 Gökhan Türkmen 89
7 Sezen Aksu 88
8 Kenan Doğulu 84
9 Hande Yener 80
10 İrem Derici 79
11 Ahmet Kaya 69
Ben mi eleneyimAhmet Kaya bu şarkıyla elenmemeli, şaşkınım.
6. sıraya düşmüşüz, neyse haftayı atlatalım da. Haftaya zirve bizim zaten.
Stresli ve efkarlıyım.. Bana aşk lazım...Oklavam aklına gelsin ağzında oklavamı düşün ve tövbe et
Gülben'e şarkı vereceğim
Sen de elenme ama eski yarışmacım elensin hiç ama hiç istemem. Hande elensin, Demet elensin, Kenan elensin.Ben mi eleneyim
Sonuçlardan sonra gece öğrenip ilgilenicem konuylaStresli ve efkarlıyım.. Bana aşk lazım...
Gülben ve Demet Akalın bu istikrarda gidebilecekler mi acaba dişi Acun@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Afet Güçverir @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @GunesinOglu
3.Puan Durumu
1 Sertab Erener 122
2 Gülşen 111
3 Gülben Ergen 107
4 Demet Akalın 106
5 Yalın 97
6 Gökhan Türkmen 89
7 Sezen Aksu 88
8 Kenan Doğulu 84
9 Hande Yener 80
10 İrem Derici 79
11 Ahmet Kaya 69
Hiçbir zaman bayıldığım bir şarkı olmadı. Bu haftaki çoğu şarkı çok iyiydi, içlerinde en zayıfı seninkiydi maalesef.@bazinga bu şarkıyı seviyordun ama 1 verdin yazıklar olsun sana inşallah askeriyede olay çıkarırsın iki katı fazla askerlik yaparsın.
@MasacRE- Oyları
11 Gökhan Türkmen - Biraz Ayrılık
10 Ahmet Kaya - Ayrılık Hediyesi
9 Sezen Aksu - Manifesto
8 Sertab Erener - Bir Çaresi Bulunur
7 Yalın - Tatlıyla Balla
6 Kenan Doğulu - Aklım Karıştı
5 Mustafa Ceceli feat İrem Derici - Kıymetlim
4 Hande Yener - Aşkın Ateşi
3 Gülşen - Dan Dan
2 Demet Akalın - Bebek
1 Gülben Ergen - Sürpriz