Boran Kuzum Hangi Diziyle Anlaştı?

serhatt

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
67,516
Puanı
1,060
700x293186_ay_1.jpg

Vatanım Sensin dizisiyle yıldızı parlayan Boran Kuzum'un hangi diziyle anlaştığı belli oldu.

Oyuncunun Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Hilal Saral'ın yönetmenliğini yapacağı,Melek Gençoğlu ve ekibinin senaryosunu kaleme alacağı,başrollerinde Zerrin Tekindor ve Ebru Özkan'ın yer aldığı "Şahin Tepesi" dizisinde rol alması için Hilal Saral ile el sıkıştığı söyleniyor.

Dizide rol alması için teklif götürülen Metin Akdülger ise sağlık sorunları sebebiyle teklifi geri çevirdi.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Analar ve Anneler'den sonra yine Ay Yapım'da. Zerrin Tekindor ve Ebru Özkan gibi iki kaliteli isimle aynı çatıda buluşmasına ve böyle iddialı bir diziye girmesine çok sevindim. İşte buna Vatanım Sensin farkı diyoruz. :Z
Adamını dövdü diye :A :A :A @xemrexxx
Gerçekte dövse ya hadi sıkıyorsa :A
Vatanım Sensin'deki tüm genç oyuncular yeni dizilerinde başrol oldu ama Ali Kemal yan rolde kaldı ondan kıskanıyordur. :A

Vatanım Sensin'de iyi kitle kastı hani. Yeni dizilerinde de ilgi çekecektir. :)

Analar ve Anneler'den sonra yine Ay Yapım'da. Zerrin Tekindor ve Ebru Özkan gibi iki kaliteli isimle aynı çatıda buluşmasına ve böyle iddialı bir diziye girmesine çok sevindim. İşte buna Vatanım Sensin farkı diyoruz. :Z

Vatanım Sensin'deki tüm genç oyuncular yeni dizilerinde başrol oldu ama Ali Kemal yan rolde kaldı ondan kıskanıyordur. :A
Bunun başrol olabileceğine inanman çok saçma :F

Bu dizi bomba gibi geliyor, yalnız bu kadar iyi oyuncunun üzerine Hande kadın başrol olursa olay çıkar. :A

Bunun başrol olabileceğine inanman çok saçma :F

Geldi Çukurda da Arastan sopayı yedi :A :A :A @xemrexxx