Bakınız.

12 Eylül'de Show’da başlayacak olan Sensiz Olmaz, boşanmış bir çiftin çocuklarının amansız bir hastalığa yakalanmasını konu ediniyor.

“Çocuğun için her şeyi göze alabilir misin?” sorusunu yeniden gündeme getirecek dizinin başrolünde Nurgül Yeşilçay ve Murat Han var. Onlara Gönülçelen’in Levent’i Onur Saylak, Yaprak Dökümü’nün Hayriye’si Güven Hokna ve Leyla’sı Gökçe Bahadır eşlik ediyor.

hata yok mu bunda şimdi?

Açıkçası çok gözüme batmıyor benim. Tırnak işaretleri biraz eğik olmuş çok da bir şey fark etmedim.

Benim konularımda yanlışlık yok. Sadece açıklama yapmak için " işaretini kullanıyorum. Mesela :

Fatih Terim : " Podolski'yi İstiyoruz "

Bence bunda herhangi bir yanlış yok. :)

konu tırnak işareti değilki. ifadeler .
tırnak işaretine bu kadar takmandaki amacı çözemedim hala :D

tarayıcıdan tarayıcıya fark ediyor sen hangi tarayıcıyı kullanıyorsun osmanaslan

konu tırnak işareti değilki. ifadeler .
tırnak işaretine bu kadar takmandaki amacı çözemedim hala :D

Açıkçası gözüme batan bir şey olmadı. Türkçe gayet güzel kullanılmış, noktalama işaretleri de.

Ayrıca tırnak işaretinden daha fazla dikkat çekilecek hatalar yapılabilirken tırnak işaretine takan sensin, ben değilim.

Benim konularımda yanlışlık yok. Sadece açıklama yapmak için " işaretini kullanıyorum. Mesela :

Fatih Terim : " Podolski'yi İstiyoruz "

Tamam ama senin tırnak işaretin başka şekil olarak çıkıyor ve konuyu okumamızı zorlaştırıyor

Benim konularımda yanlışlık yok. Sadece açıklamak yapmak için " işaretini kullanıyorum. Mesela :

Fatih Terim Podolskiyi İstiyoruz

tırnak işaretiyle belirtin iyi hoş güzel. ama benim anlatmak istediğim siteden o yazıyı aynen kopyalayınca sizin koymadığınız tırnak işaretleri " olarak değil ” olarak görünüyor. yukarıdaki kırmızı yazı ve sendeki gerçek alıntı arasındaki farkı anlatmaya çalışıyorum. bunu düzeltmenizi istedim sadece. tırnak işaretlerini kaldırın demedim yani.

tırnak işaretiyle belirtin iyi hoş güzel. ama benim anlatmak istediğim siteden o yazıyı aynen kopyalayınca sizin koymadığınız tırnak işaretleri " olarwak değil ” olarak görünüyor. bunu düzeltmenizi istedim sadece. tırnak işaretlerini kaldırın demedim yani.

Açıkçası benim için okumayı zorlaştırma, diye bir olay olmadı. Gayet güzel göründü o konu gözüme.

sen o şekilde devam et o zaman ben düzenlerim.
hatta hepiniz özellikle öyle konular açın ben tek tek düzenlicem.

OsmanAslan tırnak işareti ile ilgili bir olay yok chromede gozukmuyor pek bise seninle ilgil bir şey yok.Ama açtıgın konulara başka tarayıcılardada bakabilirsin.