Apple Türkiye'deki Mevcut Tüm Ürünlere Zam Üstüne Zam Yaptı!

Yok ya ondan değil benim ki daha klasik olandan. Ama attığın kardeşimde var baya sağlam, yalnız ağırlaştırıyor ciddi olarak.

Şu an kullandığım ağır olanlardan zaten ya, sitelerinde bulsam atacaktım ama kaldırmışlar satıştan sanırım. Stand olarak kullanılabildiği için istiyorum daha çok attığımı, büyük kolaylık sağlıyor video falan izlerken. :A

Şu an kullandığım ağır olanlardan zaten ya, sitelerinde bulsam atacaktım ama kaldırmışlar satıştan sanırım. Stand olarak kullanılabildiği için istiyorum daha çok attığımı, büyük kolaylık sağlıyor video falan izlerken. :A
iPhone'da video izliyorsam otobüsteyimdir, stand işime yaramaz. Evdeyken video izlemek için laptop var. :D

iPhone 6s Plus ve ben gayet mutluyuz. Bu ekonomik koşullardan dolayı en az 3 sene kadar daha mutlu olmaya devam ederiz muhtemelen. :A
Burdaki fiyatı can acıtmasın sonra. :A

0719f331a5.jpeg

Bak kardesım neı sawundugunu bılmıorum ama soyle dusunelm dolar 4 lıra olmus olablr ama bız ekmegı dolarla mı alıorz hayır? Hem nıe taktınız dolara bu kadar bılmıorm bızler en cok arabıstan paralarına bakmalıız cunku dolarn usdunde ıbrahım lıncoln resmı war o adam bı aralar galatasarayda oynadı sen weled oldugun ıcın hadırlamazsın galadasaray da fetullah fln seylerı cıkdı yoksa sen fedocu msn lan sn? Bana bak ewlad 15 temmuzda tankların onune cıkmadık mı ? Cıktık kenan sofuoglu motorsıkled yarısında bırıcı olmadımı? Oldu surıyeye gırmedık mı ? gırdık. Ozaman weledlık yabma we odur odurdugun yere sanalda kawgacı reelde anab acı?
Bunu yazmak için o kadar emek vermişsin ki inan ne yazacağımı bilemedim. Seni tebrik mi etsem acaba?

Ben 700 tl'ye aldığım Sony ile mutluyum. :A Çıldırdınız mı siz ya telefona 1500'den fazla verilir mi. :A

Evet ben de duymuştum bu haberi neyse ki erken davranmışım. :X

10 yıl telefon kullandım 2 yıl önce falan amcam doğum günümde yeni telefon almıştı 10 yıl o götürür yine beni :A

Bunlar hep amariganın oyunları, milletimizi yerli ve milli vestel venüs kullanmaya davet ediyorum :A