Değişiriz akşam belkiAvatarını değişaz önce editledim okumadın.
@Yakamoz-Asi hangi bildirimli konuya girsem orda mesaj yazmış. neresi konuşmuyor? 😱 Kendi halinde takılıp yorum yapmış demekki. Kimseyle muhattap olmadan ortalara laf atma durumu yani![]()
Değişiriz akşam belkiAvatarını değişaz önce editledim okumadın.
@Yakamoz-Asi hangi bildirimli konuya girsem orda mesaj yazmış. neresi konuşmuyor? 😱 Kendi halinde takılıp yorum yapmış demekki. Kimseyle muhattap olmadan ortalara laf atma durumu yani![]()
Sana her dediğimde değişiyorDeğişiriz akşam belki![]()
Değerlimsin biliyorsun sana zarar veren karşısında beni bulurSana her dediğimde değişiyorlafım para ediyor. aman daha beteriyle gelme
![]()
Kafana saksımı düştü 😱Değerlimsin biliyorsun sana zarar veren karşısında beni bulur![]()
Sen de yine deKafana saksımı düştü 😱
yani evet kıymet biliyorsun ve ve bellide ediyorsun ama sözlerle direk bana söyleyerek pek belli etmezdin
Duygular karşılıklı dememe gerek yok![]()
Forumumuzun olmazsa olmazı, eğlenceli,uzun boylu, tatlı simali ve forumun çalışkan favoriüyesi @serhatt 20.000'ler Kulübüne girmiştir.
Bu sene her alanda büyük çıkış yaşayan Serhat'ı tebrik eder, daha nice nice güzel mesajlar dilerim.
Herkes sana parlak hediye verecektir. Ben sana sevdiğim bazı şarkılardan hediye etmek istiyorum
İyiki varsın ve çok iyi bir arkadaşsın
Çok teşekkürlerTebrikler serhat, nice güzel mesajlara ve konulara.![]()
Ablaların ablası iyi ki varsın çok sağol@serhatt gamzeli yakışıklım benimm nice nice mesajlara inşAllah iyiki forumdasın iyiki seni tanıdıkk iyikii kuzumm mutlu huzurlu bir ömrüm olsun inşAllahh nice mesajlara buluşmak dileğiyle
Gamzeli yanaklardan öpesim var diyorum sana bu şarkıyı armağan ediyorumm
Hediye edicek başka adam mı kalmadı beTebrikler Serhat.
Sana Yağız delikanlı Arif"i hediye ediyorum memleketlim
Ekli dosyayı görüntüle 61557
Parlak hediye edebilirdin ya neyse@serhatt tebrikler aşkım
Hediyen tabi ki benim@Çiğdem- @xemrexxx @mrt-06 @vadikızı @Yiğitt ve konuyu bana sormadan açan Serhatime yürüyen @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 61558Ekli dosyayı görüntüle 61560Ekli dosyayı görüntüle 61561
Başka gün olsaydı senle haşlardım onu ama gönlümü çok fena fethetti yukardaki yorumuylaTerbiyesiz anam terbiyesiz![]()
Haddini bilmek falan demeye gerek yok.
Geçen yaza kadar çok aktiftim. Şimdi daha çok konu açıyorum foruma girdikçe![]()
Sağol canım zorla kutlattık ama olsun