@Çiğdem'in deyimiyle "afad" olurum bildiğin, şarkıyı kurtarmış olurum. "Afedersin", olmaz böyle şeyler.
Umarım haftaya gidersin.Ben gidince özleyeceksiniz esprilerimi. Az kaldı, dayanın.
@Çiğdem'in deyimiyle "afad" olurum bildiğin, şarkıyı kurtarmış olurum. "Afedersin", olmaz böyle şeyler.
Umarım haftaya gidersin.Ben gidince özleyeceksiniz esprilerimi. Az kaldı, dayanın.
Tamam, "half hatası" yapmışsın, anladım.Normalde senden iyidir türkçem duydun Klavyeyi bakmadan hızlıca yazıyorum yanı bilinçli olarak değil yanlışlıkla half hatası oluyor
Az kaldı, dayan. Haftaya da girer, seni biraz daha deli edebilirim.Umarım haftaya gidersin.
Giresunlularda laz şivesi yok duydun gibi normal konuşuyoruz iste herkes gibi Yazı hatalarımı doğallığım bozulmasın diye açtığım konular dısında dikakt etmiyorum çünkü forumda sevilmemde bir kaç sebep var biriside buTamam, "half hatası" yapmışsın, anladım.
Elenmeyeceğinin bir garantisi yok. Ayrıca iki hafta daha var gibiyim en az. Uğraşmaya devam.@Çiğdem- 1 hafta ara verelim.
Diğer sosyal medya hesaplarından atarım sana gerekirse.@Arslan Bey neredeyse oradan oylarını ulaştırsın sen üzülme
@Arslan Bey neredeyse oradan oylarını ulaştırsın sen üzülme
Bu şarkıyı Ersay Üner yazmış.Elenmeyeceğinin bir garantisi yok. Ayrıca iki hafta daha var gibiyim en az. Uğraşmaya devam.
"Olmamış" manyağı yaptın beni, yeter.Bu şarkıyı Ersay Üner yazmış.
Slow olarak Nasip Değilmiş'i kullanıcam. 🙄"Olmamış" manyağı yaptın beni, yeter.
Ersay Üner'in genel olarak slow şarkılarını önemsiyorum.
Özcan Deniz'in hatırına yükseltebilirim belki o zaman.Slow olarak Nasip Değilmiş'i kullanıcam. 🙄
Özcan Deniz'in hatırına yükseltebilirim belki o zaman.
Aaa bu arada Arslan bey gittiğinde Demet üzülmesin zaten yanında götürecekSlow olarak Nasip Değilmiş'i kullanıcam. 🙄
Güzel rakiplerine ver şimdi oyları kendini düşür aşşağıyaGüzel geri dönüşler aldım tatlı heyecan var korku değil. Daha oy kullanamadım.