Geçen sezonda o kadar iyi gelip yarı finalde strateji hatasından elenmiştim. Sonum öyle olmaz umarım.
Murat Boz hayranı değilim ama çok kötü de oy gelmedi benden.Kesin Murat Boz’dan dolayı harcadı şarkıyı @Arslan Bey
O kadar uzun yorum yapmışsın. Ne yazdığını tahmin ediyorum aslında. Geçen haftaya göre nasıl peki?Murat Boz hayranı değilim ama çok kötü de oy gelmedi benden.
Geçen haftaya göre yükselmiş puanın bende.O kadar uzun yorum yapmışsın. Ne yazdığını tahmin ediyorum aslında. Geçen haftaya göre nasıl peki?
"Entel" dedi arkadaş, entelin yanında hep dantel olur. Senin şarkının adı da "dantel"di. Gönderme yapmadan geçemezdim.Beni anmadan duramıyorsun dimi
Sen de gubidiksin"Entel" dedi arkadaş, entelin yanında hep dantel olur. Senin şarkının adı da "dantel"di. Gönderme yapmadan geçemezdim.
O zaman "abidik" de sen oluyorsun sanırım.Sen de gubidiksin
OlabilirO zaman "abidik" de sen oluyorsun sanırım.
Hhaha Aaa işte Şefimizin dediği gibi boncuk dağıtıyoruz @sokak sanatiBizi oyuncak etti tam dişi Acun. @Çiğdem-
Kesin Murat Boz’dan dolayı harcadı şarkıyı @Arslan Bey
Puanını şuan bilmiyoruz ama iyi puan alırsan ,demek senin ecünnünün yanına bir parlak koyman gerekiyormuş @Arslan Bey içinMurat Boz hayranı değilim ama çok kötü de oy gelmedi benden.
İyi puan verdim dedi bana.Puanını şuan bilmiyoruz ama iyi puan alırsan ,demek senin ecünnünün yanına bir parlak koyman gerekiyormuş @Arslan Bey için
Jurilerimin sözüne güvenilmezİyi puan verdim dedi bana.
Doğru sen gibi boncuk dağıtıyor olabilirler. İşi çözmüşler.Jurilerimin sözüne güvenilmez