@Maskeli Fedai Yalın'ın çok iyi şarkıları varken şu cornetto şarkılarını kullanmasa artık.Yarışma heyecanı @Maskeli Fedai Ölüyormuş heyecandan mesala
Mevsimi kapatıyor bu sondu sanırım @Maskeli Fedai @Bully@Maskeli Fedai Yalın'ın çok iyi şarkıları varken şu cornetto şarkılarını kullanmasa artık.
Olmasa da olur gibisi yok.Mevsimi kapatıyor bu sondu sanırım @Maskeli Fedai @Bully
Ama en güzellerinden bence sadece şu keyfi sonundamıdır nedir o tuhaf
Hayırdır Vahimi indi göktenOlmasa da olur gibisi yok.
Ben elenmeyeceğim için heyecan yok ama şu son 6'ya kalınca senle toplantı yapmam şart.
Elenmemem lazım ama çok kararsızım. 3 şarkının yerlerini sürekli degistiriyorum.Hayırdır Vahimi indi gökten
Zirvedeki ismi kafamda az buçuk belirlemiş gibiydim ama son anda değiştirdim fikrimi. Cidden çok uzun oldu. Bu hafta da iyi gibiydi şarkılar.Millet senin yorumlarınımı okuyacak sonuçmu takip edecek ayoll ip gibi yazmışsın
En başta açıklayalımda 2 saatde anca okurlar @xBUGRAx @Maskeli Fedai @dreamy
Aaa iyi sen ve @DarkLegenD beğendimi kırıter bu tamamdırZirvedeki ismi kafamda az buçuk belirlemiş gibiydim ama son anda değiştirdim fikrimi. Cidden çok uzun oldu. Bu hafta da iyi gibiydi şarkılar.
@Arslan Bey’den pek umutlu değilim o slow seviyor. İnşallah yanıltmıştır.Millet senin yorumlarınımı okuyacak sonuçmu takip edecek ayoll ip gibi yazmışsın
En başta açıklayalımda 2 saatde anca okurlar @xBUGRAx @Maskeli Fedai @dreamy
Aaa onları ayarlarız @xBUGRAx da senin gibi Elimden geleni yardımı ederim sizeElenmemem lazım ama çok kararsızım. 3 şarkının yerlerini sürekli degistiriyorum.
Yalnız yine "gibi"yi ekledim, bazıları yine bana hitap etmiyordu.Aaa iyi sen ve @DarkLegenD beğendimi kırıter bu tamamdır
1 Puanını acımasız bulmuyormusunYalnız yine "gibi"yi ekledim, bazıları yine bana hitap etmiyordu.
@Arslan Bey Murat Boz hayranıdır@Arslan Bey’den pek umutlu değilim o slow seviyor. İnşallah yanıltmıştır.
Forumun en entel iki üyesi olduğumuz için normaldir.Aaa iyi sen ve @DarkLegenD beğendimi kırıter bu tamamdır
Avatarın çok güzel bunuda hemen değiştirme sakın mesajlarına çok uyumluForumun en entel iki üyesi olduğumuz için normaldir.
Final isimleri kalabalık siz hele bir Çeyreğe atında kendinizi @xBUGRAx @dreamy @Maskeli FedaiFinale kalırım dimi.