Necip Bey rolune oturmuş görünüyor ses tonu olsun fiziki olsun fragmanda çok güzelCumali'li fragman, konuya eklendi.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @ömer karataş @kerem @serhatt @Arslan Bey @Felon
Çok haşin ve sert bakıyor Cumali, Necip bey beklediğim gibi sonuna kadar hakkını verecek.
Aaa evet analizede bak faydalı bilgiler veriyorÇok haşin ve sert bakıyor Cumali, Necip bey beklediğim gibi sonuna kadar hakkını verecek.Cuk oturmuş role, fragmandan bile belli.
Yamaç da korkacaktır abisinden.
Şimdi Karakuzular düşünsün.
Vartolu nerelerde bu arada yaBirazdan da analize geçerim
![]()
Bakıyorum şu an.Aaa evet analizede bak faydalı bilgiler veriyor![]()
![]()
Bu Sezon Cumaliye yoğunlaşacak gibiler Vartolu ilk sezon gibi olabilicekmi bilemiyorum![]()
![]()
![]()
Aaa bende şu şarkıları yapıp yatarım cicili bicili rüyalarBakıyorum şu an.
İlk bölümler Cumali ağırlıklı olacaktır tabii, herkes onu bekliyor.Ama Vartolu da nolursa olsun dizinin en büyük kozu, başlarda çok görünmese de elbet kilit rolde olacaktır yine.
![]()
Sana da cicili bicili rüyalar canım, kolay gelsin ve görüşürüz.Aaa bende şu şarkıları yapıp yatarım cicili bicili rüyalar![]()
Muazzam bir giriş olacak belli. Dizi hızlı giriş yapacaktır. İleriki bölümlerde duraklama olsa da senaryo kalitesi asıl önemli olandır. Ve olmayan ölümleri mantık çerçevesinde açıklamaları elzemdir. Bu arada flashbackler de olacak gibi bol bol. Başka türlü sezon finalinin altından kalkamazlar. Az kaldı bekleyiş sona eriyor.Cumali'li fragman, konuya eklendi.
@MasacRE- @Çiğdem- @batuhankaralar @mrt-06 @MEnes @Doğu @vadikızı @xemrexxx @mesmeso61 @xBUGRAx @S.G.A.T. @Polat Şaşmaz @mrt-06 @xBUGRAx @ömer karataş @kerem @serhatt @Arslan Bey @Felon
Aaa şaşırdım ayol
Aaa şaşırdım ayol![]()
100 kere baktım fragmana Sena nerede şuan baktım yine göremedimSena var var kör![]()