ŞARKIM DEĞİŞTİ. YENİ ŞARKIMI OYLAMADA ÖĞRENECEKSİNİZ.
BU ŞARKIYI DİNLEMENİZİ ÖNERİRİM YİNE DE.
Bu gol olur bence ŞARKIM DEĞİŞTİ. YENİ ŞARKIMI OYLAMADA ÖĞRENECEKSİNİZ.
BU ŞARKIYI DİNLEMENİZİ ÖNERİRİM YİNE DE.
Ben bir hafta hafif Sezeb şarkısıyla geldim diye elenmiştim ama.Hhaha @ozmoturk yarışmamızı düşünüyor ayoll rekabet için hafif siklet takılıyor yardımsever yarışmacı
Hafızana hayran kaldım. Teşekkürler. 😱Müzik adamı diyerek baştan kalbimizi çalıyor.
Başarılı ve hit bir düet, epey etki yaratmıştı zamanında. Bu Şarkı Benim'de de Efe tarafından kullanılmıştı diye hatırlıyorum.
Başarılar dilerim.
Tutmadığını bilmesek inanacağız.Yaa şu şarkı sürekli aklıma takılıp duruyor hem güncel hem tutmuşta şarkı yani kullanılabilir gibi geliyor bana ne bilim @dreamy @Maskeli Fedai @ozgur2113 @MasacRE- @mrt-06 @kerem @denizz19
Hahahha bizede böyle yarışmacı lazımGece uyuyamadım stresten.
Şu şarkı çok iyi. Gülben'in en sevdiğim şarkısı olur. Bunu seçmişsindir inş.Gece uyuyamadım stresten.
Aaa haklısın cnmBen bir hafta hafif Sezeb şarkısıyla geldim diye elenmiştim ama.
Şu şarkı çok iyi. Gülben'in en sevdiğim şarkısı olur. Bunu seçmişsindir inş.
Mert Ekren'in yazdığı slowu kullan baya sevmiştim onu.Yok bu değil ama diğer sevdiğini yazdıklarından biri.
Mert Ekren'in yazdığı slowu kullan baya sevmiştim onu.
Oğlan boşuna telaş ediyor yabancı şarkıcıda kalmadı Demet kesin yolcuYok bu değil ama diğer sevdiğini yazdıklarından biri.
Mert Ekren'in yazdığı slowu kullan baya sevmiştim onu.
Oğlan boşuna telaş ediyor yabancı şarkıcıda kalmadı Demet kesin yolcu
korkutuyorsun bizleri
6 haftadır aynı şeyleeer.Oğlan boşuna telaş ediyor yabancı şarkıcıda kalmadı Demet kesin yolcu
Bu şarkı nasıl çok slow degıl? Üstelik 15 milyonu devirmiş..Sen mi başka bulamadım o çok slow değil. Severim onu oysa.