Yaprak Dökümü ? Hayrola

KrAlemci

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
48
Puanı
169
Web Sitesi
www.eacakici.com
Arkadaşlar forumu bırakan yada bırakma aşamasında bir çok arkadaşları görüyorum hayrola ? Biz bir aileyiz diye biliyorduk yeni gelenlere örnek olacagımıza yaptıklarınız insanları tetik etmekten başka birşeye yaramaz gidicek arkadaslar varsa emekliye cıksınlar ortalıgı ateşe vermesinler yaptıgınız
ayıp beyler biz burda aileyiz diyoruz siz hem gidip hemde ortalıgı karıstırıyorsunuz tamam ahkam kesmek haddime değil belki ama biliyorsunuz az konusurum bu konularda sizi takip ediyorum uzaktan hep ama hangi nedenlede olsa yeni gelenlere kötü zemin bırakıyorsunuz. Umarım refah icin de bir ortam kalır ve o ortamdada sizler kalırsınız . . . saygılar

yeni gelenlere örnek olacagımıza yaptıklarınız insanları tetik etmekten başka birşeye yaramaz gidicek arkadaslar varsa emekliye cıksınlar ortalıgı ateşe vermesinler yaptıgınız

**

ayıp beyler biz burda aileyiz diyoruz siz hem gidip hemde ortalıgı karıstırıyorsunuz

**

yeni gelenlere kötü zemin bırakıyorsunuz. Umarım refah icin de bir ortam kalır ve o ortamdada sizler kalırsınız . . . saygılar

diyecek bir şey yok bu laflara,teşekkürümüde ettim.

Aile arasında küçük tatsızlıklar olsa da aile değişmez bir bütündür :)

Aramızdan ayrılan 1-2 kişi oldu son günlerde. Umarız geri dönerler en kısa sürede :)