Üzülmek yetmiyor ama abla. Pardon Afet Hocam.Üzüldüm senin için Keramettin.
Üzülmek yetmiyor ama abla. Pardon Afet Hocam.Üzüldüm senin için Keramettin.
Aaa güzel tesadüf olmuş tşşk cnmSenin için herşey değer kraliçem.
Aslında Pazar'ları her yer açık, Forumdakilere de çaktırmasınlar diye öyle uydurdum. Pazar'ları her yer açık yani.Aaa güzel tesadüf olmuş tşşk cnm
Sende artık canını sıkmak yerine bana yaptığın jest olarak düşünüp sevinebilirsin
Hhaha oyüzden doğum günüme özel kapatmışsın dedimya cnm Millet sinema kapatsın sen koskoca ülkeyi jeste bakAslında Pazar'ları her yer açık, Forumdakilere de çaktırmasınlar diye öyle uydurdum. Pazar'ları her yer açık yani.
Bu sayede benim farkımı daha iyi anlamış oldun.Hhaha oyüzden doğum günüme özel kapatmışsın dedimya cnm Millet sinema kapatsın sen koskoca ülkeyi jeste bak
Gerçekten çok kıötü bir durum burada olsa herkes kendini duvarlara vururdu Evin duvarlarınaEvet doğru okudunuz. Almanya'da Pazar günleri heryer kapalıdır. Alışveriş merkezleri, süpermarketler, şirketler, ofisler, eğlence merkezleri, hastaneler, kurumsal yerler dahil olmak üzere düşünebileceğiniz heryer...
Sadece hastanelerin acil bölümü ve polis merkezleri açıktır. Ve eğer Almanya'da yaşıyorsanız Pazar günü %90 evde kalmaya mahkumsunuz. Bu da çok can sıkıcı bir durumdur.