"Arbeitslos" Eger Arbeitslos isen zaten hergün tatil sana 1 günde komple tatil olsun ne olacak 7/24 calismanin anlami yok dedigim gibi.Evet ama "Arbeitlosig" isen berbat bir duruma dönüşebilir. Sen uzun süredir burda yaşadığın için alıştın da benim gibi 3 yıldır burda olanlar çok şikayet ediyor.
Kişiye göre değişiyor tabii, sana göre öyledir bana göre öyle değildir."Arbeitslos" Eger Arbeitslos isen zaten hergün tatil sana 1 günde komple tatil olsun ne olacak 7/24 calismanin anlami yok dedigim gibi.
Evde oturmak bana göre değil, insan dışarı çıkıp gezmek istiyor. Sen burda olsan o zaman görürdüm seni.Evde otur sen de. @kerem
Ben izinli olduğumda evden çıkmıyorum zaten, neyi göreceksin?Evde oturmak bana göre değil, insan dışarı çıkıp gezmek istiyor. Sen burda olsan o zaman görürdüm seni.
Almanya tam senlik o zaman. Gel yerleş buraya, zaten ülkede durumlar iyi değil.Ben izinli olduğumda evden çıkmıyorum zaten, neyi göreceksin?
Ülkemizde durumlar gayet iyi, yanlış haberlere prim vermiyorum tatlım.Almanya tam senlik o zaman. Gel yerleş buraya, zaten ülkede durumlar iyi değil.
Körsün o zaman, yada dünyadan bi habersin.Ülkemizde durumlar gayet iyi, yanlış haberlere prim vermiyorum tatlım.
Valla Türkiye'de yaşayan benim, dışarıda olan sensin. Allah'a şükür rahat geçiniyoruz, ülkemiz güvenli, ortamımız rahat. Oradan manzara farklı sanırım, kötü gösteriyorlar normal.Körsün o zaman, yada dünyadan bi habersin.
İlk kez duyuyorum
Alamancı @kerem Doğum günüme özel koskoca Alamanyayı kapatmış @serhatt @xemrexxx @mrt-06 @sokak sanati @Yiğitt @Bully
Üzüldüm senin için Keramettin.
Bugün yarın ha battı ha batıyorsunuz, yok efendim biz hala iyiyiz havaları. Geç bu işleri Yiğidim.Valla Türkiye'de yaşayan benim, dışarıda olan sensin. Allah'a şükür rahat geçiniyoruz, ülkemiz güvenli, ortamımız rahat. Oradan manzara farklı sanırım, kötü gösteriyorlar normal.