eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta Sonuçları

Ben de çaktırmamaya çalıştım ama @Çiğdem- düşük verdiklerimi etiketleyerek her şeyi belli etti zaten. :A

Benim Gökhan'ım olduğunu sanmıyorum. Kimin Gökhan'ıysa ona gitsin. :A Aslında fena şarkı değildi ama diğer şarkılarla kıyaslayınca bana pek hitap etmedi. :A

No problem, sevdiğim güzel bir şarkıdır. :D

Evet biliyorum öyle olduğumu. :A

Kan dondurucuyum öyle değil mi...

Ama eleneceksin gibi duruyor. Yazık olabilir ustaya...
Haftaya seversin umarım, hitap ettir kendine zorla. :A

Dün yaşadığımız olay fragmandı, Kenan son ikiye düşünce vay babam vay oldu. Vallahi elenirse bir hafta karışır forum. :( @Çiğdem-

Kenan'ın eleme ihtimali bile forumu dondurdu. @bazinga çok olmaya başladın sen:A

İlahi adalet işte. Şarkım hakkında kötü propaganda yapan @Çiğdem-'in yarışmasının finale yaklaştığı esnada forum gitmiş. :A

En azından elenmedik :A
Aaa diyordum size forumda sıkıntı var diye 2 saat hiç düzelmemişti bende sonunda uçtu :F @mrt-06

Evet birazdan devam edecez bugün yeni konu geleceği için sonuçları bitirelim kim elenecek bakalım :A @MasacRE- @xBUGRAx

Gece bir geldim baktım forum yok ortada :A Dedim Kenan elendi herhalde forum gitti hepten :A
Sülalem rahat bekliyorum. :A
Kız forum dün bende de çok yavaştı :A
Kenanı eleme, başımıza birşey gelmesin yine. :A
@bazinga Nazan elenince forumu kapatma konusu açmış bu sezonada Çakkıdı kulanmadan elenirse kendinize başka forum bulun diyordu o gelmişti aklıma :F :F :F

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

Aaa devam ediyoruz Kenan ve Selda elenme potasındalar 4-5 puan vardı aralarında dün 2 saat açıkladımız halde hala baya oyumuz var bu arada oy katkısı için herkese çok teşekkürler :bhr:

@Maskeli Fedai oyları
13 Puan: Gökhan Türkmen
12 Puan: Ahmet Kaya
11 Puan: Gülşen
10 Puan: Gülben Ergen
9 Puan: Hande Yener
8 Puan: İrem Derici
7 Puan: Zülfü Livaneli
6 Puan: Demet Akalın
5 Puan: Sezen Aksu
4 Puan: Sertab Erener
3 Puan: Kenan Doğulu
2 Puan: Sia
1 Puan: Selda Bağcan

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

Aaa devam ediyoruz Kenan ve Selda elenme potasındalar 4-5 puan vardı aralarında dün 2 saat açıkladımız halde hala baya oyumuz var bu arada oy katkısı için herkese çok teşekkürler :bhr:

@Maskeli Fedai oyları
@Maskeli Fedai öpüyorum aşkım, çok teşekkürler. :bhr: :Z

@Maskeli Fedai oyları

Adı gibi güzel puan. :A @Maskeli Fedai

@MasacRE-
14 Sertab Erener - Aşk
13 Yalın - Sonsuz Ol
12 Ahmet Kaya - Arka Mahalle
11 Sezen Aksu - Her Şeyi Yak
10 Seldan Bağcan - Ziller ve İpler
9 Gökhan Türkmen - Lafügüzaf
8 Sia ft Zayn - Dusk Till Dawn
7 İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz
6 Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk
5 Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor
4 Hande Yener - Mor
3 Gülben Ergen - Abayı Yaktım
2 Kenan Doğulu - Bunlarda Geçer
1 Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
Şu alttaki ifade tablosunu görüyor musun :bhr: Bir daha kimse senin oylarından memnun değil demezsin umarım :A
Opera Anlık Görüntü_2018-09-08_115758_fav10.net.png

😱 Selda'yı gömmüyor muydun sen. 😱 @MasacRE-
Hayır gömmüyordum, ben sevdim ama forum sevmez bunu dedim, öyle de oldu şu an can çekişiyor :A
@MasacRE- harikasın, gerçekten en şaşırtan oy bu oldu. :Z:A:X😳
Dediğim gibi Sertab'ı severim ama doğru şarkılarla gelmen önemli :A
Ya ben sana -15 mi demiştim hay dilimi eşek arısı soksun :F :F @MasacRE-
La ben yarışmacı mıyım nasıl -15 alayım :A Sana dedik değil mi ben sevdim ama eleneceksin diye,azıcık daha foruma hitap edecek şarkı bulsaydın Kenan'ı şutlardık ne güzel :A
@MasacRE- çok düşük değil şaşırdım. 😱
Çok daha kötü şarkılar vardı, bu fena kalmadı onların arasında :A
@MasacRE- muhteşem oylar, @Maskeli Fedai adına teşekkür ediyorum sana :A
Kendisinin dili yok mu :A @Maskeli Fedai
O kadar konuştun 11 vermisşin düdük makarnası :A
Ben sana Duman'la kıyaslayıp puan düşürecekler dedim :A Ben Sezen'in yorumunu da severim ama Duman olsa tam puan alırdı mesela :A