eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 5.Hafta Sonuçları

GELİNİM FORUMDA'DA SKANDAL KAVGA.... BU GECE MS'DEN HEMEN SONRA...

akasya-dura%C4%9F%C4%B1-%C5%9Faziment_725143_m.jpg

Herkese başarılar,eski yarışmacılarım da çok iyiydi ama gönlüm Sia'dan yana, vaktim yokken sırf Sia için oy kullandım. :D

@Arslan Bey oyları
14 Sertab Erener - Aşk: Üst düzey bir şarkı, üst düzey bir performans.
13 Gökhan Türkmen - Lafügüzaf: Gökhan Türkmen'in klasik ama bir o kadar da başarılı tarzıyla.
12 Yalın - Sonsuz Ol: Tekerleme gibi üst üste cümleler gelen ve insanı hoş eden şarkı.
11 Sezen Aksu - Her Şeyi Yak: Duman'dan dinlemeye alışık olduğumuz şarkının, sahibinden söylenmiş tam anlamıyla "slow" hali.
10 Zülfü Livaneli - Odam Kireç Tutmuyor: Aklıma hep bir Cem Karaca geliyor. Alışık olduğumuz hareketli versiyondan, slow versiyona geçmiş hali.
9 Kenan Doğulu - Bunlar da Geçer: Sözler hoş.
8 İrem Derici - Bana Hiçbir Şey Olmaz: Nakarat iyi. Sinan Akçıl olunca söz yazarı, nakaratı önemsiyor genelde.
7 Gülşen - Yurtta Aşk Cihanda Aşk: Pop olunca zamanı geçiyor ama slow şarkıları hep baki.
6 Ahmet Kaya - Arka Mahalle
5 Selda Bağcan - Zilller ve İpler
4 Gülben Ergen - Abayı Yaktım
3 Hande Yener - Mor
2 Demet Akalın - Kalbimdeki İmza
1 Sia feat. Zayn - Dusk Till Dawn
Bu nasıl bir zevksizlikdir, bu nasıl sanat düşmanlığı.

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

1.Puan Durumu
1 Yalın 66
2 Sezen Aksu 61
3 Ahmet Kaya 57

4 Gülşen 53
5 Hande Yener 53
6 Zülfü Livaneli 53
7 Gökhan Türkmen 51

8 İrem Derici 49
9 Sertab Erener 48
10 Kenan Doğulu 40

11 Gülben Ergen 38