4-5 reyting alsak çarşamba akşamları bizi rahat kurtarır, maliyeti çok az dizinin zaten. Bu günde 4-5 reyting arası kanalı rahat sırtlar.Fazla sevinme SAK'a çok az kaldı.![]()
4-5 reyting alsak çarşamba akşamları bizi rahat kurtarır, maliyeti çok az dizinin zaten. Bu günde 4-5 reyting arası kanalı rahat sırtlar.Fazla sevinme SAK'a çok az kaldı.![]()
Birol güven benleşti ben de yazmıştım buna benzer bir şey @Yiğitt4-5 reyting alsak çarşamba akşamları bizi rahat kurtarır, maliyeti çok az dizinin zaten. Bu günde 4-5 reyting arası kanalı rahat sırtlar.![]()
Pazar günü bile 3 reyting alıyordu SAK ve Diriliş sakız gibi çiğner.4-5 reyting alsak çarşamba akşamları bizi rahat kurtarır, maliyeti çok az dizinin zaten. Bu günde 4-5 reyting arası kanalı rahat sırtlar.![]()
Sen de masum değilsin konuşturma beni.
Dünkü bölüm yine sıkıcıydı o yüzden şaşırmadım. Şükrü 1 saat çıplak gezseydi bile kurtarmazdı.![]()
Dizi @Aserat ın konak sahnelerini bırakıp son 2 bölümdür full aksiyon gidiyor zaten 10.bölümden sonra @Aserat diziyi izlemicek belki daha erkende olabilir
Seni hapse atacaktı @Çiğdem- geçen sezonDizi @Aserat ın konak sahnelerini bırakıp son 2 bölümdür full aksiyon gidiyor zaten 10.bölümden sonra @Aserat diziyi izlemicek belki daha erkende olabilir![]()
![]()
@Bully
Çocuklar Duymasın @pompy den çaldığı taktikle yükselmiş Havucu geçen yıl hapise pompy atmıştı senaryoyu çıkarıp yazıcıdan dava açsa kazanır![]()
![]()
![]()
Bölümler güzel diyorsun ama reytingler git gide düşüyor demek ki sende bir gariplik var.Dizi @Aserat ın konak sahnelerini bırakıp son 2 bölümdür full aksiyon gidiyor zaten 10.bölümden sonra @Aserat diziyi izlemicek belki daha erkende olabilir![]()
![]()
@Bully
Çocuklar Duymasın @pompy den çaldığı taktikle yükselmiş Havucu geçen yıl hapise pompy atmıştı senaryoyu çıkarıp yazıcıdan dava açsa kazanır![]()
![]()
![]()
Aaa başta konak sahneleriyle izleyici kaçırdılar şimdi aksiyona yöneliyorlar ama kaçan kaçdı ayollBölümler güzel diyorsun ama reytingler git gide düşüyor demek ki sende bir gariplik var.![]()
Aksine o haftalarda 5 reytinge çıkmıştı. Demek ki insanlar konak sahnelerini seviyormuş.Aaa başta konak sahneleriyle izleyici kaçırdılar şimdi aksiyona yöneliyorlar ama kaçan kaçdı ayoll![]()
![]()
@Bully
Çocuklar duymasında Ardanın sırrı Patronuda havuca benziyormuş patronu onu hırsızlıkla suçlamış 8 yıl iş bulamamış buyüzden havucada aynısını yapıp eski patronundan intikam almak istemiş @Aserat @Bully @Yiğitt @AseratAksine o haftalarda 5 reytinge çıkmıştı. Demek ki insanlar konak sahnelerini seviyormuş.![]()
konu bulmak için seyrettim ben mantıklı sır yapardım bu mantıksız ötesi @Çiğdem- yine saplantılı aşık çıkar arda Düğünü patlatırSen hala izliyormusun Tutkuda gitti![]()
Senaryona katmak için mağzeme bakıyorsunkonu bulmak için seyrettim ben mantıklı sır yapardım bu mantıksız ötesi @Çiğdem- yine saplantılı aşık çıkar arda Düğünü patlatır