'Jet Sosyete' Yeni Kanalında Hangi Gün Yayınlanacak?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
16x9_jet_sosyete.jpg

Star TV ekranlarından TV8'e transfer olan ''Jet Sosyete''nin yeni kanalında hangi gün yayınlanacağı belli oldu!

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, kadrosunda Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan ve Şahin Irmak'ın yer aldığı ''Jet Sosyete'' dizisini yeni sezonda Perşembe akşamları izleyeceğiz.

''Jet Sosyete'' yakında TV8'de!

Tüh ya cuma olsaydı keşke. Gerçi günün tek komedi dizisi olacağı için şansı düşük değil. Mesela Güldür Güldür zor günlerde bile ilk 10'dan kolay düşmüyordu. Bizim Hikaye komediye yakın sayılır ama o da yoruldu. Bir Umut Yeter de tutacak gibi görünmüyor. O yüzden Avlu ve Çukurova gibi ağır yapımlardan kaçmak isteyenler için iyi bir alternatif olabilir.

Hem Star geçen sezon 1-2 kez Perşembe akşamı tekrar yayınlayınca da fena gitmemişti. Kaldı ki daha önce de dediğim gibi AB'de belli bir seviyenin altına düşeceğini sanmıyorum. Önemli olan TV8'in doğru düzgün sahip çıkması. Yoksa ben her türlü izlerim.

O gün tutmazsa, Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi koyarlar klasik. :)

İnternetten izlediğim için bana fark etmiyor ama zor bi güne alınmış umarım etkilenmez.

Avlu, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova, Meleklerin Aşkı, Kutül Amare ve Bir Umut Yeter varken kim niye bu diziyi tercih etsin? Kanal bu hamleyle dizinin sonunu getirmiş resmen. Neyseki Fazilet kendi kanalında, sezon sonu güzel bir finalle ekranlara veda etmişti. Artık onuda diziyi izleyenler düşünsün. :A

Tüh ya cuma olsaydı keşke. Gerçi günün tek komedi dizisi olacağı için şansı düşük değil. Mesela Güldür Güldür zor günlerde bile ilk 10'dan kolay düşmüyordu. Bizim Hikaye komediye yakın sayılır ama o da yoruldu. Bir Umut Yeter de tutacak gibi görünmüyor. O yüzden Avlu ve Çukurova gibi ağır yapımlardan kaçmak isteyenler için iyi bir alternatif olabilir.

Hem Star geçen sezon 1-2 kez Perşembe akşamı tekrar yayınlayınca da fena gitmemişti. Kaldı ki daha önce de dediğim gibi AB'de belli bir seviyenin altına düşeceğini sanmıyorum. Önemli olan TV8'in doğru düzgün sahip çıkması. Yoksa ben her türlü izlerim.
Tüm olumsuzluklara rağmen küçük bir umut ışığı arayan ve kendini avutmaya çalışan sen. :A

Aynen atan ellerin bir daha klavye yüzü görmesin. Diziyi takip ediyorsun bir de.ss @xemrexxx
Avlu, Bizim Hikaye, Bir Zamanlar Çukurova, Meleklerin Aşkı, Kutül Amare ve Bir Umut Yeter varken kim niye bu diziyi tercih etsin? Kanal bu hamleyle dizinin sonunu getirmiş resmen. Neyseki Fazilet kendi kanalında, sezon sonu güzel bir finalle ekranlara veda etmişti. Artık onuda diziyi izleyenler düşünsün. :A
Meleklerin Aşkı biter o başlayana kadar. Mehmetçik'i izleyenler bunu zaten izlemez. Çukurova da aynı şekilde. Bir Umut Yeter de en fazla Siyah İnci ayarında gider. O başlayana kadar çok şey olur kısacası. Patlamanı göremeyeceğim için üzgünüm. :A