Fantastik dizi geliyor hiç mi merak etmiyorsunAaa işte böyle çekmeye devam etsinler 10 sezonda olsa olur yanı yeter ki millete göstermesiler![]()
![]()
@serhatt
Fantastik dizi geliyor hiç mi merak etmiyorsunAaa işte böyle çekmeye devam etsinler 10 sezonda olsa olur yanı yeter ki millete göstermesiler![]()
![]()
@serhatt
Buldular parlak oğlanı çekerler de çekerlerdiziyi yayınlamayı unuttular 10 sezon çekerler artık@Çiğdem- @dizi kolik @Dosi @vadikızı @kerem @xBUGRAx @Aserat @Sherlock @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 61361
İnşallah diğer Netflix dizileri gibi sezonluk koyarlar, BluTV ve PuhuTV gibi bölüm bölüm koyacaklarsa bitmezdiziyi yayınlamayı unuttular 10 sezon çekerler artık@Çiğdem- @dizi kolik @Dosi @vadikızı @kerem @xBUGRAx @Aserat @Sherlock @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 61361
İşte o dizinin tutup tutmamasıyla ilgili. Bir dizi 2 sezon çekersin 5 sezon yayınlanır. Bir diziyi 5 sezon tasarlarsın 1.bölümde patlar. Türk dizileri de abd den sonra çok popüler olduğu için ve netflixin 150 milyona yakın abonesi olduğu için tutmama şansı hiç yok benceİlk sezonda iptal ettiği diziler de var. Bazı sitelerde dizi 2 sezon 20 bölüm olarak tasarlandı yazıyordu o yüzden 3 olmayabilir, olursa da yayınlanmadan önce başlamazlar diyoum.![]()
Ne güzel, bol bol izleriz Ayça’mı ve Çağatay’ıdiziyi yayınlamayı unuttular 10 sezon çekerler artık@Çiğdem- @dizi kolik @Dosi @vadikızı @kerem @xBUGRAx @Aserat @Sherlock @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 61361
Bu gidişle öyle olacak
Bende diyorum kaç günün birikimi olarak niçin Emre'nin bildirimleri çok değil.Üstten bakınca çok gözüme çarpmadı dün. Diğer konuda yazdığım 100 bildirim nerden geldi sırrı çözüldüdiziyi yayınlamayı unuttular 10 sezon çekerler artık@Çiğdem- @dizi kolik @Dosi @vadikızı @kerem @xBUGRAx @Aserat @Sherlock @mrt-06 @Bully @ozgur2113 @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @turkuazz @dreamy @ozmoturk @Billy Kane @Maskeli Fedai Ekli dosyayı görüntüle 61361
Bildirimler zincirleme herkese ulaştı sanırımBende diyorum kaç günün birikimi olarak niçin Emre'nin bildirimleri çok değil.Üstten bakınca çok gözüme çarpmadı dün. Diğer konuda yazdığım 100 bildirim nerden geldi sırrı çözüldüBu konuda ilk @MasacRE- nin etiket bildirimi geldi ama meğer sendenmiş
Geriden sırayla bakıyorum şuan.Kim bilir kaç kişiden geldi. Neyse bendende gitsin herkese![]()
Bende diyorum kaç gündür niçin Emre'nin bildirimleri çok değil.Üstten bakınca çok gözüme çarpmadı dün. Diğer konuda yazdığım 100 bildirim nerden geldi sırrı çözüldüBu konuda ilk @MasacRE- nin etiket bildirimi geldi ama meğer sendenmiş
Geriden sırayla bakıyorum şuan.Kim bilir kaç kişiden geldi. Neyse bendende gitsin herkese![]()