İstanbul'daysa gelemem.
Fav10'da. Her yere yakın olan tek noktada. 1 tık uzağında..
İstanbul'daysa gelemem.
Et hadi içinde kalmasın@MasacRE- tahmin ediyordum ama sana teşekkür etmek yerine yine beddua etmek istiyorum kabul edersen
@ozgur2113 Nerden Bileceksiniz
Daha kötüleri vardı mecburen verdik bu puanı@MasacRE- Gökhan gayet güzel, Yalın da korktuğum kadar kötü çıkmadı, tahammül edilebilir bir oy. Thanks
Overrated pop şarkıları bana göre değilHahaha ilk baktığımda dikkatimi çekmedi, altlarda olunca öyle oluyor. @MasacRE- şaşırtmayı sevmez pek.
İrem'i kendine düşman etme kaşık fırlatırım suratınaYılanlıkta kimse senin eline su dökemez.ss Bundan sonra İrem’e gelsin 1’ler
Aaa Gelin soruları çok zor yarın kafamı toplayıp bir şey yapmaya çalısıcama ma işimiz zor @sokak sanati @mrt-06
Bu sonuçlarımız da sana armağan olsun. Cornetto'yu hafife alan bedelini öder.Et hadi içinde kalmasın
Daha kötüleri vardı mecburen verdik bu puanı
Overrated pop şarkıları bana göre değil
Ben elendikten sonra bu taktiklere başvurdunuz demek Ah ah halk kaliteden anlamıyor işte.ssGELİNİM FORUMDA'DA BU HAFTA!
KAYNANADAN GELİNİNE ŞOK TOKAT... HANGİ GELİNİN KOCASI YAYINA BAĞLANIP YAYLIM ATEŞİNDE BULUNDU? HEPSİ BU HAFTA...
Gülşen ile Sıla tanışıyorlar mı?Gülşen'le de küstüm şarkı alacaktım ondan yeni albümüme
Zirveye benim geçmem lazım ama kraliçelere öncelik tanımalısın.
Ekli dosyayı görüntüle 61322
İnşallah çorbanın içine rafın üstünde duran şap poşeti dökülür de kuşun ciklemezEt hadi içinde kalmasın
Daha kötüleri vardı mecburen verdik bu puanı
Overrated pop şarkıları bana göre değil
GELİNİM FORUMDA'DA BU HAFTA!
KAYNANADAN GELİNİNE ŞOK TOKAT... HANGİ GELİNİN KOCASI YAYINA BAĞLANIP YAYLIM ATEŞİNDE BULUNDU? HEPSİ BU HAFTA...
Senin sözleşmen dolmuştu ne yapalım. .ssBen elendikten sonra bu taktiklere başvurdunuz demek Ah ah halk kaliteden anlamıyor işte.ss
Demet veya Gülben final puanı alacağına Cornetto'yla da olsa Yalın alsın razıyım bu rezil sonuçlardan sonraBu sonuçlarımız da sana armağan olsun. Cornetto'yu hafife alan bedelini öder.