Başüstüne paşamKaan'ı patlak malzemesi yapıp konuyu kirletmetin. Uzayın hemen konudan.
Başüstüne paşamKaan'ı patlak malzemesi yapıp konuyu kirletmetin. Uzayın hemen konudan.
Hhaha Aaa tamam al senin olsun huysuz şeyKaan ve Neslihan benim himayemde. Konuşmayın bile siz onları
Kaan benim falan deme..
Hhaha Aaa tamam al senin olsun huysuz şey
Çekilebilirsin..
Sonra niye evde kaldın diyorlar herkesin sahibi varBaşüstüne paşam
Sen bana baksana sen efendi,yüz verdik şımarma hemen haddini bilÇekilebilirsin..
Sonra niye evde kaldın diyorlar herkesin sahibi var
Sen bana baksana sen efendi,yüz verdik şımarma hemen haddini bil
Yaşlı moruklara git sen,genç ve parlaklar benimSonra niye evde kaldın diyorlar herkesin sahibi var
Tersini yerim senin be,tapulu malın mı istediğim gibi konuşurum hahhKaan konusunda ters yaparım bilirsin tersim pistir. Defolun laa konudan
Tersini yerim senin be,tapulu malın mı istediğim gibi konuşurum hahh
Tamam şefimYazma şöyle şeyler artık Kaan konusunda..
Uzamıyorum sen uza da ense traşını görelim yallah Göster sıkıysa tapuyu Boş atmaEvet tapusu bende hadi uzaa konudan naşş
Şefimiz kızıyor ondan başkasının bakmasına konudan kaç ayoll baltasını sana fırlatmadan @sokak sanatiÇok iyi bir oyuncu olduğunu uzun zamandır söylüyorduk zaten, bu dizide oynaması da bunun göstergesi oldu.
Kaan’ı EDHO’ya mı transfer etsek? @Çiğdem-
tek kelimeyle muazzam çok tebriklerHer zaman ki gibi çok cool yaa. Başarılar Kaan'ıma @Çiğdem- @turkuazz @12.Adam @Sherlock @DarkLegenD sizde seviyorsunuz Emir'i. Tebrik edin.
Geberemedi gitti bu bunak şef de.ssŞefimiz kızıyor ondan başkasının bakmasına konudan kaç ayoll baltasını sana fırlatmadan @sokak sanati
Hhaha seni beni gömebilir vllaGeberemedi gitti bu bunak şef de.ss