eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Sen tam puan dediysen kullanmaması daha mantıklı :A

Biriniz hareketli, biriniz slow, o anki ruh halime göre karar vereceğim :A
@Bully 'nin attığı konuya baksana oy bile toplamışım:A
Neyse bana güven vermiyorsun diyerek milli sefer hakaretten yaptırım yiyeceksin. Bu hanene kaç puan yansır bilmiyorum. Geçmiş olsun :A
Sizin oylarınıza ihtiyacım yok zaten :A Umrumda değilsiniz :A

@Bully 'nin attığı konuya baksana oy bile toplamışım:A
Neyse bana güven vermiyorsun diyerek milli sefer hakaretten yaptırım yiyeceksin. Bu hanene kaç puan yansır bilmiyorum. Geçmiş olsun :A
Umut All-Star'da çok iyi puan vermişti bu şarkıya, böyle ters konuşmazsan iyi olur senin açından @Maskeli Fedai :A Suyuna git milli şefin :A

Sonra Yalın neden final turlarına çıkmadı diye yakınmasın sana. Sen iyi sıvayıp bana kendini muhtaç hissettiriyordun bu öyle yapmıyor bu kafa ile final yapamaz:A

Milli şefimizin oylarına ihtiyacımız var :bhr: Bize kızmasın :A
Şu anda sıvayıp toparladı gibi :A Bu işler böyle, dilin tatlı değilse ve uğraşmıyorsan final turlarını unut :A

Yeri geldiğinde de kötü verenlere çemkireceksin ki haftaya daha iyi versinler, daha atak olmalısın Maskeli melunu..

Şu anda sıvayıp toparladı gibi :A Bu işler böyle, dilin tatlı değilse ve uğraşmıyorsan final turlarını unut :A

Yeri geldiğinde de kötü verenlere çemkireceksin ki haftaya daha iyi versinler, daha atak olmalısın Maskeli melunu..
İşte rol yapamıyorum melun :A Neysem oyum :A

Düşük verenlerin listesi tek tek tutuluyor merak etme meluncum.

Milli şefimizin oylarına ihtiyacımız var :bhr: Bize kızmasın :A

Kaan'cım sana arada laF soktum hiç umursamadın Hayırdır :A

Tren kaçtı. Bu hafta herkese 15 sana 6 puan vereceğim :Z

Kaan'cım sana arada laF soktum hiç umursamadın Hayırdır :A

Tren kaçtı. Bu hafta herkese 15 sana 6 puan vereceğim :Z
Burada bir rekabet halinde değiliz ki umursayayım :A Yarışmacı olsam ona göre cevabını veririm, şu anda o eski enerjim yok :A

Öğreniyor cidden @Bully :A
Neyse bana kendini biraz aciz hissettir. Benim oyumun ne kadar kıymetli ve herkesten önemli olduğundan falan bahset.:Z
İstese neler yapar o @Maskeli Fedai melunu da bi salmışlık ve boşvermişlik havasında :A Tarkan zamanlarına dönmeli :A

Çok iyi duygu sömürüsü yapar, istesin senin ağzından girer burnundan çıkar :A

4. haftada sözü ve müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait olan Sertab'ın muhteşem yorumuyla "Koparılan Çiçekler" ile geliyorum. :Z

İyi ki varsın
İyi ki sevmişim seni
Hem aldın, hem çaldın
Helal sana

Yok istemem diyen gönlüm
Çöle bile razı şimdi
Yanlış yola giden bendim
Lütfen dön gel

Ben yazdım kadere hüznü perişanı
Sonu gelmez yine de bitemez ümitler
Ama yoksa bahçemin eski şanı
Sebebi koparılan çiçekler

(2:27 - 3:27)

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon@Çiğdem- @Doğu @gözlemci
2 kişi oy verir artık :A