- Katılım
- 15 Aralık 2011
- Mesajlar
- 18,975
- Reaksiyon puanı
- 6,417
- Puanı
- 1,059
Evet ama hep oynadığı karakterler üzerinden açılmış, tek bir başlık değil.Bu konunun daha önce açıldığına @Çiğdem- in çirkin yaşlı bir cadoloz olduğuna emin olduğum kadar eminim![]()
AFK'da ve İçerde dizisinde ki hali bambaşkaydı
Aynen canım benim, AFK ve İçerde'de bambaşkaydı.AFK'da ve İçerde dizisinde ki hali bambaşkaydı![]()
Evet,orada bambaşkaydı valla,sonra bozdu o imajınıAynen canım benim, AFK ve İçerde'de bambaşkaydı.Özellikle AFK. 🙄
Medcezir'deki imajı kötüydü. Saçlar uzun, damat tıraşı ve bol t-shit'ler.Evet,orada bambaşkaydı valla,sonra bozdu o imajını![]()
Evet Medcezirde bende hiç beğenmiyordum yaMedcezir'deki imajı kötüydü. Saçlar uzun, damat tıraşı ve bol t-shit'ler.İzlerken ilk başlarda alışamamıştım mesela o dönemler çok garip geliyordu.
![]()
sen önce bi had bilŞu adamın abartıldığının çeyreği kadar abartılsam yeterdi.
Kusamıyorum bile;
![]()
Şu vücut için çalışıyorum gerçi yaz bitti ama gelecek yaza hazırlık olsun.
Kilo alman lazım o zaman biraz canım ama çalış sen yaparsın.Şu vücut için çalışıyorum gerçi yaz bitti ama gelecek yaza hazırlık olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 61261
Bize bunlarla gel işte, o küçük boylu Hazal’ı ne yapalım biz?
Çağatay candır, eskiden hatta Çağatay fanı olarak bilinirdim. Profilimde o vardı, belki hatırlarsın. Devamlı girsem arada Çağatay'da yapardım yine.Bize bunlarla gel işte, o küçük boylu Hazal’ı ne yapalım biz?![]()