eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 4.Hafta

Gülben Ergen - Uçacaksın
Söz - Müzik: Şehrazat
(Seyhan Müzik - 2004)

Ekli dosyayı görüntüle 61259

Gülben Ergen'in 2004 yılına damgasını vuran hepimizin bir kez de olsa salıncakta son hız sallanırken söylediğimiz 'Uçacaksın' şarkısıyla karşınızdayız. :A

Gülben Ergen'in 6 bin kişinin izlediği, Anadolu Ateşi dansçılarının eşlik ettiği, sahnede halat yardımıyla uçarak şarkı söylediği Türkiye'nin ilk albüm tanıtım konserini vererek tanıttığı 'Uçacaksın' albümüne adını veren çıkış şarkısı o kadar dillere pelesenk oldu, nesilden nesile ulaştı ki yıllar sonra Dünyada ve Türkiye'de ilgiyle izlenen 'Buz Devri' filminin Türkçe dublajında dâhi kullanıldı. Sahneyi izlemek isteyenler için:

Recap: 02.00 - 03.00 (Sonuna kadar 36 saniyecik daha izlerseniz sevinirim :A)

Bu kıyağımıda unutma ayoll :A :A :A @Bully @Billy Kane @sokak sanati

Eski günleri hatırlattı. :T

Sallanır mıydın sen de. :A Biz geçen Demet'i sallarken söyledik yine eskimeyen şarkı. :A @Billy Kane @Çiğdem-

demet-akalin-gulben-ergeni-sildi-59e430573bc88.jpg

Aslında farklı bir şarkıyla gelecektim ama üst üste slowdan sonra biraz ara verelim, hem de Sezen Aksu'nun Ağustos 2003'de çıkan albümü olan " Yaz Bitmeden " bir Aşktan Ne Haber diyelim :Z Şarkıyı daha önce Işın Karaca'dan dinlemiştik. Ayrıca Mustafa Ceceli'nin geçtiğimiz yıl çıkan albümünde de yer alıyor.

Ben anlamam toptan tüfekten
Ben anlamam taştan yürekten
Anlamam akıntıya kürekten
Bunları boşver ne haber aşktan ?

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci

Cornetto reklam kuşağı ne zaman bitecek :A

Gülben Ergen - Uçacaksın
(Seyhan Müzik - 2004)

Gülben Ergen'in 2004 yılına damgasını vuran hepimizin bir kez de olsa salıncakta son hız sallanırken söylediğimiz 'Uçacaksın' şarkısıyla karşınızdayız. :A

Gülben Ergen'in 6 bin kişinin izlediği, Anadolu Ateşi dansçılarının eşlik ettiği, sahnede halat yardımıyla uçarak şarkı söylediği Türkiye'nin ilk albüm tanıtım konserini vererek tanıttığı 'Uçacaksın' albümüne adını veren çıkış şarkısı o kadar dillere pelesenk oldu, nesilden nesile ulaştı ki yıllar sonra Dünyada ve Türkiye'de ilgiyle izlenen 'Buz Devri' filminin Türkçe dublajında dâhi kullanıldı. Sahneyi izlemek isteyenler için:

Düzenlemesi için @Çiğdem- e sonsuz teşekkürler. :bhr:

Sürpriz olur mu :A

Şükür bilindik, eli yüzü düzgün bir şarkı yarabbim :bhr:

Gülben Ergen - Uçacaksın
(Seyhan Müzik - 2004)

Düzenlemesi için @Çiğdem- e sonsuz teşekkürler. :bhr:

Volkan'ın Karaköy'e balonla bırakılıp uçacaksın uçacaksın dediğini hayal ederek puan ver. :A @Aserat

Harika, geçen haftaya göre yükseliş kesin :A

Sunucumuz @Çiğdem- jüri başkanları @sokak sanati ve @xemrexxx çok severler bu şarkıyı, sırtın yere gelmez bu yüzden bu hafta :A