"Venom: Zehirli Öfke" Filminin Detayları ve Fragmanları

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,883
Puanı
1,060
Yönetmenliğini Ruben Fleischer'in üstlendiği Amerikan yapımı aksiyon, bilimkurgu filmi olan 'Venuz: Zehirli Öfke' 5 Ekim 2018 tarihinde gösterime girecek. Filmde Oscar adaylıkları bulunan Michelle Williams, Woody Harrelson, ve Altın Küre adayları Rüz Ahmed ve Jenny Slate yer alıyor.

Eddie Brock hırslı bir muhabirdir. Sevgilisinin çalıştığı araştırma firmasının sahibi de peşinde olduğu hikayelerden biridir. Kötü niyetli ve kendi amaçları doğrultusunda hareket eden bu adamın hikayesinin peşinde koşarken, Eddie, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen ve adrenalinle beslenen uzaylı bir organizmanın firma tarafından keşfedildiğini ve insan deneklerle birleştirilmeye çalışıldığını öğrenir. Ancak araştırmasında fazla ilerleyen Eddie, Venom adı verilen bu organizmanın sıradaki taşıyıcısı olur. Bir yandan vücudunu ve zihnini kontrol altına alan organizmayla mücadele eden Eddie, bir yandan da firma sahibinin kendisini öldürmesi için gönderdiği kişilerden kaçmalıdır...

Fragmanlar:

@dreamy bahsettiğim konu :A yabancı istemiştin, al sana yabancı sinema konuları :A

Yani açtığın yerli sinema filmlerine bakarsak bu sonuca ulaşmak normal. :F
Küçümsedinmi şimdi sen? 😱
Yalnız elimde 2 teknoloji birde güncel haberim vardı ama başlık yazıp 2 satır yazınca sildim. Tercüme için beynim yorgunmuş. Boşverdim :F
Bugün kaç konu açtım bilmiyorum:F
Ben yine frenleyecem. Tek kliplere odaklanayım bari

Küçümsedinmi şimdi sen? 😱
Yalnız elimde 2 teknoloji birde güncel haberim vardı ama başlık yazıp 2 satır yazınca sildim. Tercüme için beynim yorgunmuş. Boşverdim :F
Bugün kaç konu açtım bilmiyorum:F
Ben yine frenleyecem. Tek kliplere odaklanayım bari
Yani biraz öyle oldu. Göktaşı ne ya? :A Bugün de korku filmi açmışsın. :F