Sen niye ünlüleri bizimle kıyaslama peşindesin? Biz seni başka erkeklerle kıyaslıyor muyuz? Hoş yani kıyaslayacak olmamız bile hakaret olurdu. @Almila @vadikızı @Çiğdem- @DosiBu kadınsa @Çiğdem- @dizi kolik @Almila @vadikızı ve @Dosi ne oluyor sorunsalına geri döndük @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @cookies @kerem @serhatt @Bully @ozgur2113 @mrt-06 @Doğu @Maskeli Fedai @Billy Kane @dreamy @turkuazz @ozmoturk
Bu mu kadın be,kadın görmesekBu kadınsa @Çiğdem- @dizi kolik @Almila @vadikızı ve @Dosi ne oluyor sorunsalına geri döndük @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @cookies @kerem @serhatt @Bully @ozgur2113 @mrt-06 @Doğu @Maskeli Fedai @Billy Kane @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt
Kiz hep dedim forumun kapılarına sağlam birilerini koyun herkes girmesin diye ay çiğdem gibi hem cadolozu Z hem cenebaz bu da.ss
Sana göre sen bundan güzelsindirBu mu kadın be,kadın görmesek
Aaa evet nerden bildin fıstık gibiyim maşşalahSana göre sen bundan güzelsindir
Ay ben zaten bakıp çıkan biriyim arada, sana o kadar sorun teşkil eden biri değilim. Canın sıkılmasın hemen Emrecim.Kiz hep dedim forumun kapılarına sağlam birilerini koyun herkes girmesin diye ay çiğdem gibi hem cadolozu Z hem cenebaz bu da.ss
Şu sahneyle rahmetli @destere ve @Forumdash in gönlünü kazanmıştıBu arada kadına gelecek olursam Gossip Girl'ü lisedeyken izlemiştim birkaç bölüm, ilk başta çıkaramadım yüzünü unutmuşum sanırım. Bence doğal güzelliği olan birisi, fotoğraflarda durduğundan daha da güzel yani. Yaşını da hiç göstermiyor bence.
Yalnız sahneyi çok iyi çekmişler, bizde çekemiyorlar ama sevişme sahnelerini.
Bu kadınsa @Çiğdem- @dizi kolik @Almila @vadikızı ve @Dosi ne oluyor sorunsalına geri döndük @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @cookies @kerem @serhatt @Bully @ozgur2113 @mrt-06 @Doğu @Maskeli Fedai @Billy Kane @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt
Lafı iyi yapıştırmışsın Emre Beye
Aynen canım, kıskançlık krizine felan gireceğimizi düşünüyor herhalde sanki böyle deyince. @xemrexxxLafı iyi yapıştırmışsın Emre Beye
Emre, genelde zevkin fena değil ama bu abartılacak bir güzellikte değil. Çok beğenedim
@xemrexxx bu cnmBu kadınsa @Çiğdem- @dizi kolik @Almila @vadikızı ve @Dosi ne oluyor sorunsalına geri döndük @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @cookies @kerem @serhatt @Bully @ozgur2113 @mrt-06 @Doğu @Maskeli Fedai @Billy Kane @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt