Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? 💃🏻

Dosi

Konu Sahibi
Süper Mod.
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
114,171
Puanı
1,060
bc8e20ab5bb2269a9f3598dc4a45f926_1308692377.jpg

Yaşadığımız olaylar ve hatta mevsimler bile ruh halimizi etkileyebiliyor.

Peki sizin şuanki ruh haliniz nasıl ve bunun sebebi sizce nedir?

Son düzenleme:
Bu bölümdeki ilk konum :bhr:

Şuan kendimi özgür hissediyorum ama bir yandanda hava bir anda sonbahar havasına geçiş yapmış olduğu için biraz durgun :A

Öncelikle ilk anket konun hayırlı olsun @Dosi :A bu nasıl yaratıcı bir soru böyle :Z

Soruya gelirsek bu aralar kendimi sıkılgan ve depresif hissediyorum sebebi dönemsel elbette çünkü aşırı yoğun bir ay geçirdik ve ceremesini de çekiyoruz haliyle. Neyse ki misafirler dağıldı düzelirim. :A

Ama forumdaki kişileri söyleyecek olursam sahte küçük mükemmel dünyasında herkes :F

1.Resim daha iyi gibi geldi yada sondan 1 önceki :D
bazen tatilde olduğum için mutluyum bazende tatilden sıkılmışlık var üzerimde :D

Öncelikle ilk anket konun hayırlı olsun @Dosi :A bu nasıl yaratıcı bir soru böyle :Z

Soruya gelirsek bu aralar kendimi sıkılgan ve depresif hissediyorum sebebi dönemsel elbette çünkü aşırı yoğun bir ay geçirdik ve ceremesini de çekiyoruz haliyle. Neyse ki misafirler dağıldı düzelirim. :A

Ama forumdaki kişileri söyleyecek olursam sahte küçük mükemmel dünyasında herkes :F
Yaratıcı derken kafa bulmuyorsun demi? :A:A
Dün bir tuhaf hissediyordum kendimi ve bugün böyle bir anket konusu açmak istedim. Gerçi başlığı 10 kere degiştirdim :F evetli ve hayırlı olmaması için nasıl ayarlarım diye düşunürken en son bu hali oldu :D

Kuzenin gitti demek :A :A Dün bu mevzu ile ilgili bir profil mesajı yazmıştım profiline ama sonra sildim :F

Rahatlamış ve huzurlu hissediyorum. Sebebi de elbette şuan karşımda bulunan, keyif yaptığım, aşağıya resmini bırakacağım muazzam manzara. :D

4zOaMY.jpg

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yaratıcı derken kafa bulmuyorsun demi? :A:A
Dün bir tuhaf hissediyordum kendimi ve bugün böyle bir anket konusu açmak istedim. Gerçi başlığı 10 kere degiştirdim :F evetli ve hayırlı olmaması için nasıl ayarlarım diye düşunürken en son bu hali oldu :D

Kuzenin gitti demek :A :A Dün bu mevzu ile ilgili bir profil mesajı yazmıştım profiline ama sonra sildim :F
Azıcık Kafa buluyor olabilirim :A ne yazdın :A

Fazla boşlamış hissediyorum kendimi, hiçbir şey yapmak istemiyorum ama istiyorum da. Sıkıldım, mutsuz gibiyim...

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961