Yaratıcı derken kafa bulmuyorsun demi?Öncelikle ilk anket konun hayırlı olsun @Dosi bu nasıl yaratıcı bir soru böyle
Soruya gelirsek bu aralar kendimi sıkılgan ve depresif hissediyorum sebebi dönemsel elbette çünkü aşırı yoğun bir ay geçirdik ve ceremesini de çekiyoruz haliyle. Neyse ki misafirler dağıldı düzelirim.
Ama forumdaki kişileri söyleyecek olursam sahte küçük mükemmel dünyasında herkes
Tatilden sıkılırmı? Hele senin gibi 7/24 gezilince @MEnes1.Resim daha iyi gibi geldi yada sondan 1 önceki
bazen tatilde olduğum için mutluyum bazende tatilden sıkılmışlık var üzerimde
Azıcık Kafa buluyor olabilirim ne yazdınYaratıcı derken kafa bulmuyorsun demi?
Dün bir tuhaf hissediyordum kendimi ve bugün böyle bir anket konusu açmak istedim. Gerçi başlığı 10 kere degiştirdim evetli ve hayırlı olmaması için nasıl ayarlarım diye düşunürken en son bu hali oldu
Kuzenin gitti demek Dün bu mevzu ile ilgili bir profil mesajı yazmıştım profiline ama sonra sildim
Gıcık. Tahmin ettimAzıcık Kafa buluyor olabilirim ne yazdın
Hiçbir erotiklik göstergesi olmayan soru buGıcık. Tahmin ettim
Sen ve @cookies inden daha uygun olan bir anket bu
Ne yazdım unuttum yazmak istediklerimi tam yazamadım ve tatmin olmayıp sildim neyse geçti zaten
hahaha, konuşturma beni şimdi ama istenilse hayli hayli bağlantı kurulur ama kurma bir zahmetHiçbir erotiklik göstergesi olmayan soru bu
Ben çabalarsam bulurum bir şeyler zaten ama uğraşmayayımhahaha, konuşturma beni şimdi ama istenilse hayli hayli bağlantı kurulur ama kurma bir zahmet
Anket gece açılmadığı içindirBen çabalarsam bulurum bir şeyler zaten ama uğraşmayayım
Nasıl bir cevap buHissetmiyorum.