"Göktaşı" Filminin Detayları ve Afişi

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,882
Puanı
1,060
4197207.jpg

Yönetmenliğini Caner Erzincan'ın üstlendiği 'Göktaşı' filmi 28 Eylül 2018 tarihinde vizyona girecek.
Komedi türündeki filmin kadrosunda Şafak Sezer, Ayhan Taş, Bülent Çolak, Tuna Orhan gibi isimler yer alıyor.
Özeti:
Göktaşı’nda, yağmur duasına çıkan Trakyalılar umduklarından bambaşka bir şeyle karşılaşırlar. Trakya’da Günebakan köyünde yaşayanların en büyük derdi kuraklıktır. Kuralıktan kurtulmanın yollarını arayan köy halkı yağmur duasına çıkmaya karar verir. Dualar edilir edilmez tüm gözler semaya çevrilir. Herkesin gözü yağacak yağmurdadır. Fakat onlar beklediklerinden bambaşka bir şeyle karşılaşırlar. Gökten yağmur yerine göktaşı parçaları düşer. Herkes şok içerisindedir. Amerikalı, Alman ve Rus ajanlar inceleme yapmak için köye akın etmeye başlar ve incelemek için köylülerden aldıkları göktaşları için ciddi ücret öderler. Köyün muhtarı İsmet bu işten yararlanmaya kararlıdır ve çeşitli kurnazlıklarla halkın sattıklarından bağış toplar. Halk bir yandan ajanlara yüksek fiyatlarla göktaşlarını satmaya çalışırken bir yandan da muhtarın yaptığı kurnazlıklarla uğraşır. Bu sırada muhtarın şarkı olma hayalleri kuran oğlu Bahadır, köye haber yapmaya gelen muhabir Ceylan’a gönlünü kaptırmıştır. Günebakan köyü bu zamana kadar böyle bir curcuna yaşamamıştır.

Bu konu açma aşkın nereden geliyor bilmiyorum. Kliplere de ambargo koymuşsun hemen. :A
Bağımlılık yapıyor :A:A
Ocak ayında başladım sonra durduramadım kendimi :F
Eskiden ayda yılda birdi. Sonra klip sonra teknoloji derken şimdide burdayım :A
Herşey Ocak ayında @eskici ile forumu canlandırma konusundaki sohbetimizle başladı. Forum acayip durgundu. Sen konularla bende yorumlarla canlandıralım dedi ve ogün bugündür ilk 5'ten inmedim :A (2 hafta hariç:A)

Bağımlılık yapıyor :A:A
Ocak ayında başladım sonra durduramadım kendimi :F
Eskiden ayda yılda birdi. Sonra klip sonra teknoloji derken şimdide burdayım :A
Herşey Ocak ayında @eskici ile forumu canlandırma konusundaki sohbetimizle başladı. Forum acayip durgundu. Sen konularla bende yorumlarla canlandıralım dedi ve ogün bugündür ilk 5'ten inmedim :A (2 hafta hariç:A)
Benim de artık klip mlip görmüyor gözüm, artık istediğini açabilirsin. :A

Arada magazin ve müzik haberleri açıyorum sadece. :D Zaten canım isteyince açıyorum öyle bir bağımlılık yok bende. Tabi bu habere benim de sevinmem ve o haberi sevmem lazım. :A

Benim de artık klip mlip görmüyor gözüm, artık istediğini açabilirsin. :A

Arada magazin ve müzik haberleri açıyorum sadece. :D Zaten canım isteyince açıyorum öyle bir bağımlılık yok bende. Tabi bu habere benim de sevinmem ve o haberi sevmem lazım. :A
Bugünlerde hep sırada beklediğim işlerim oluyor. Sıkıntıdan forumda konu açıyorum ara sıra.Bugün tam 3 saatir beklemedeydim bir yerde. Haliyle telefon elden düşmüyor :A
Pazartesi resmi yerler ve okullar açıldı. Koşuşturma kağıt işleri bitmiyor :S işe henüz başlamadım ama belki iş bukadar yormaz beni :F

Bugünlerde hep sırada beklediğim işlerim oluyor. Sıkıntıdan forumda konu açıyorum ara sıra.Bugün tam 3 saatir beklemedeydim bir yerde. Haliyle telefon elden düşmüyor :A
Pazartesi resmi yerler ve okullar açıldı. Koşuşturma kağıt işleri bitmiyor :S işe henüz başlamadım ama belki iş bukadar yormaz beni :F
Okullar sizin orada erken açılıyor demek. :A

Ben de saat 15:00'e kadar doluyum sonra boşum şu aralar. İçimden de hiç konu açmak gelmiyor ya, mobilden açıyordum ben de o küćük ekrana katlanarak. :A

Okullar sizin orada erken açılıyor demek. :A

Ben de saat 15:00'e kadar doluyum sonra boşum şu aralar. İçimden de hiç konu açmak gelmiyor ya, mobilden açıyordum ben de o küćük ekrana katlanarak. :A
Evet, erken açılıyor ama tatillerimizde çok. Ekim - şubat - nisanda 1er haftalık tatiller oluyor ve Mayıs ayında da birer, ikişer gün tatil oluyor arasıra.
Noel tatilizde 3 hafta.
Tabi gönül isterdiki arada tatiller olacağına Ağustos komple tatil olsun ama ne yapalım. Bizimde şansımız bu :T:
canım ben tüm konularımı mobilden açıyorum :A

Evet, erken açılıyor ama tatillerimizde çok. Ekim - şubat - nisanda 1er haftalık tatiller oluyor ve Mayıs ayında da birer, ikişer gün tatil oluyor arasıra.
Noel tatilizde 3 hafta.
Tabi gönül isterdiki arada tatiller olacağına Ağustos komple tatil olsun ama ne yapalım. Bizimde şansımız bu :T:
canım ben tüm konularımı mobilden açıyorum :A
Nasıl ya, haftasonu tatili yok mu? Ben mi yanlış anladım, bahsetmeyi unuttun galiba. :A

Nasıl ya, haftasonu tatili yok mu? Ben mi yanlış anladım, bahsetmeyi unuttun galiba. :A
Tabiki var. Her ülkede standart olan bir şey. Biz ona direk hafta sonu diyoruz. Tatil denmez ona bizde :A
Ben hafta içi okul olması gerekirken olmadığı günlere tatil derim :A

Nilay Toprak'ı instagramdaki videolarından biliyorum ve çok seviyorum. Nerden nereye... :A

Yaş olmuş 88 ama hâlâ oynuyor Yılmaz Gruda. Hey gidi, yılların oyuncusu. MaşAllah. :)