Selahattin TAŞDÖĞEN Geniş AİLEDE

xdragxx

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
33,458
Puanı
1,060
şimdi matrax programında çıktı benim yeğenim tıpkı benim gibi dedi yani selahattin taşdöven geniş ailede:D
9k=

Moderatörün son düzenlenenleri:
Aykut böyle bir transfer gerçek varsa yayinlatacagim editör oldugum bir sitede. Yani tam olarak ne dedi Ufuk Özkan ?

adminim şimdi bütün dizi ekibini gösteriyorlardı koyu bilal kutsal kuti kutsal muti cevahir hakkında konuşurken selahattin o benim yeğenim benim izimde gidiyor dedi:D herhalde geldi yoksa niye yeğenim desin:D
edit:ben de severim selahattin taşdöğeni:D

ne ben zaten yayınladım:D

Bu sitede degil, baska bir sitede editörlük de yapiyorum.

Sana güvenmemekle alakasi yok, tabi güveniyorum sana ama orada yayinlattigim haberlerin mümkünse asilsiz veya asparagas olmayacaklar.. Ondan emin olmak istedim.

yaralama söz konusu değil.yanlış haber olma ihtimali olabilir gerçekten her haberin.olm ben şimdi buraya "angela merkel şike soruşturması kapsamında gözaltına alındı" diye konu açsam beni yaralamamak için haberin yalan olduğunu belirtmez misiniz_

zamanında az hatalı konum olmadı üst düzeylerim gerekçe vermeksizin (daha doğrusu detaylı açıklama yapmaksızın) kilitlediler gıkımı çıkarmadım.olm bi sakin olun ya.kimse kusursuz değil.

o da mutlaka yayınlamıştır tabi.neyse sen mesaja eklediğim turuncu kısmı oku.

@18 kötü bi niyeti olduğunu düşünmüyorum varsa da onun adına senden özür dilerim.kim neyi niye yapıyor ben de çözemiyorum bazen.
@19 bi hatası olduysa onun adına senden de özür dilerim.yapacak bişey yok,herkesi en az 1 kez uyarmışımdır burada.bazıları hatasını düzeltirken diğerinde o çaba bile görülmüyor.yapmayan yapmıyor.

not: kimseye kişisel bi dokundurma yoktur burda.

Son düzenleme:
Fks14

ben buraya geldim geleli senin en az 5-10 tane asparagas haberini gördüm. Sanki kendin çok titiz haber seçermiş gibi arkadaşı yaralaman doğru değil.

Elbette ki oldu. Seninde oldu, benim de oldu, sunun da oldu bunun da oldu. Benim anlatmak istedigim sey daha detayli olabiliriz. Mesela benim genellikle yayinlattigim haberlerde 1 cümle kullanmiyorum konuyla ilgili daha detayli oluyorum. Örnek verilecekse mesela bu konuyu baska bir siteye böyle yayinlattim;

Star Tv'de Matrax'a konuk olan Ufuk Özkan Geniş Aile hayranlarına müjde verdi!

2 bölüm sonra dalya diyecek olan dizi kadrosunu genişletiyor. Son olarak "Dürüye'nin Güğümleri" dizisinde rol alan Selahattin Taşdöğen şimdi ise Geniş Aile dizisine katıldı.

Selahattin Taşdöğen Genis Aile'de Cevahir'in dayısı olarak görev alacak.

:D estağfurullah abi hollandada yaşıyor belki istemeyerek kurmuştur:D

Elbette ki oldu. Seninde oldu, benim de oldu, sunun da oldu bunun da oldu. Benim anlatmak istedigim sey daha detayli olabiliriz. Mesela benim genellikle yayinlattigim haberlerde 1 cümle kullanmiyorum konuyla ilgili daha detayli oluyorum. Örnek verilecekse mesela bu konuyu baska bir siteye böyle yayinlattim;

Star Tv'de Matrax'a konuk olan Ufuk Özkan Geniş Aile hayranlarına müjde verdi!

2 bölüm sonra dalya diyecek olan dizi kadrosunu genişletiyor. Son olarak "Dürüye'nin Güğümleri" dizisinde rol alan Selahattin Taşdöğen şimdi ise Geniş Aile dizisine katıldı.

Selahattin Taşdöğen Genis Aile'de Cevahir'in dayısı olarak görev alacak.

Bahsettiğin şey detay ise asparagas kelimesini kullanmamalısın.

Moderatörün son düzenlenenleri:

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy