Burcu Biricik ve Mert Fırat'lı 'Her Şey Seninle Güzel'den İlk Teaser!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,693
Puanı
1,061
DbzuZb6X0AAvoTB.jpg

Yeni sezonun merakla beklenen filmlerinden Her Şey Seninle Güzel'den ilk teaser yayınlandı.

Başrollerini Burcu Biricik, Mert Fırat, Hazar Ergüçlü ve İlker Aksum'un paylaştığı, yönetmenliğini Cem Karcı'nın üstlendiği; 'En İyi Arkadaşım Evleniyor' filminden uyarlanan yapım, yıllardır aşık olduğu Emre'nin Melisa adlı bir kadınla evlenmek üzere olduğunu öğrenen Deniz'in düğünü engellemeye çalışmasını konu alıyor.

Her Şey Seninle Güzel, 16 Kasım'da sinemalarda!

Güzel olmuş asıl fragmanı bekliyoruz. Ama afiş falan her şey hazırken Eylül'de vizyona girseydi keşke. :(

Burcu her zamanki gibi ışıldıyor. :Z Mert Fırat UTC'den sonra yine aldatan erkek konunumda anlaşılan. Hazar Ergüçlü de iyi oyuncu ama kız her yerden (ama gerçekten her yerden) fırlayıp duruyor. :A Yalnız 35. saniyedeki sahnenin TV'de yayınlanması mümkün değil. :F

Şu hazar ergüçlü her yerde olmak zorunda mı :(

Taa geçen yaz çekimler yapıldı, 1.5 yıl sonra vizyona giriyor demek. Ses seda kesilince ne oldu diye sormuştum ben de. :)

Afiş de teaser de güzel duruyor, özellikle görüntüler...

Güzel olmuş asıl fragmanı bekliyoruz. Ama afiş falan her şey hazırken Eylül'de vizyona girseydi keşke. :(

Burcu her zamanki gibi ışıldıyor. :Z Mert Fırat UTC'den sonra yine aldatan erkek konunumda anlaşılan. Hazar Ergüçlü de iyi oyuncu ama kız her yerden (ama gerçekten her yerden) fırlayıp duruyor. :A Yalnız 35. saniyedeki sahnenin TV'de yayınlanması mümkün değil. :F
'Her Şey Seninle Güzel' filmi 15 Kasım 2018 tarihinde vizyona girecek.
Konuya özetide ekle :D
Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten kaybedeceğini anlayınca soluğu İzmir’de alır. Fakat Deniz’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Karşısında oldukça güçlü bir rakibi olduğunu öğrenen Deniz, Bulut’tan yardım istemek zorunda kalır.

Son düzenleme:
'Her Şey Seninle Güzel' filmi 15 Kasım 2018 tarihinde vizyona girecek.
Konuya özetide ekle :D
Deniz başarılı bir kariyere sahip olan genç bir kadındır. Eski sevgilisi Emre ile yollarını ayırsa da genç adam Deniz için her zaman hayatının aşkı olarak kalır. Deniz, bir türlü unutmayı başaramadığı Emre’yi gerçekten kaybedeceğini anlayınca soluğu İzmir’de alır. Fakat Deniz’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Karşısında oldukça güçlü bir rakibi olduğunu öğrenen Deniz, Bulut’tan yardım istemek zorunda kalır.
Galiba senin dediğin tarih Avrupa'daki vizyon tarihi. Niye diğer ülkelerde kendi ülkesinden önce vizyona giriyor anlamadım. Özeti eklemeye gerek yok merak eden buradan görür zaten. :A

Galiba senin dediğin tarih Avrupa'daki vizyon tarihi. Niye diğer ülkelerde kendi ülkesinden önce vizyona giriyor anlamadım. Özeti eklemeye gerek yok merak eden buradan görür zaten. :A
Hayır Türkiye'deki tarih :D Ben isminden aradım bulamadım forumda. Konuyu hazırladım sonra fragman tarihine bakıp bukez tarihe göre aradım forumda ve konuyu gördüm :A
Yani boşa gitti emeğim :T:
Taaaaaa nisanlardan beliymiş detaylar😱

Hayır Türkiye'deki tarih :D Ben isminden aradım bulamadım forumda. Konuyu hazırladım sonra fragman tarihine bakıp bukez tarihe göre aradım forumda ve konuyu gördüm :A
Yani boşa gitti emeğim :T:
Taaaaaa nisanlardan beliymiş detaylar😱
Google yanlış verebiliyor bazen. Box Office Türkiye'ye göre hala 16 Kasım. :D Zaten film ta geçen sene çekildi unutmak normal. :A