The Big Bang Theory 12. Sezonuyla Final Yapıyor!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olan CBS komedisi The Big Bang Theory için yolun sonu geldi...

Yıllardır aldığı yüksek izlenme oranlarıyla Amerika'nın en çok izlenen dizilerinden biri olan ve tüm dünyada da geniş izleyici kitlesi bulunan dizi için oyuncuların sözleşmesi bu yıl sona eriyordu. CBS'in başkanı geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada dizinin daha da devam etmesine açık olduklarını ve görüşmelere başlayacaklarını belirtmişti. Fakat bu açıklamadan sadece birkaç hafta sonra gelen haber sürpriz etkisi yarattı. Alınan karara göre dizinin Eylül ayında başlayacak ve Mayıs'ta sona erecek olan 12. sezonu son sezonu olacak...

Sheldon Cooper ve arkadaşlarının maceralarını anlatan dizi Jim Parsons'a 4 kez Emmy ödülü kazandırmış, dizinin kendisi de onlarca ödül, yüzlerce adaylık kazanmıştı.

Öte yandan dizinin geçtiğimiz yıl başlayan ve yüksek reytinglerle dikkat çeken spin-off dizisi Young Sheldon yoluna devam edecek gibi gözüküyor...

1*x1eDN-_5XttJxEjF-x15og.jpeg

Bunun olma ihtimalinin yüksek olduğunu biliyorduk ama yine de çok üzücü oldu. Yabancı dizilere başladığım ilk günlerden bu yana bir sürü dizi geldi, bir sürü dizi geçti ama hep yanımda olan tek diziydi. İlk sezonları daha da efsaneydi tabii ama bence son sezonları da hala çok iyiydi. Yüzümü her daim güldürebilen az sayıdaki şeyden biriydi...

Artık tekrarlarıyla hayatımda var olmaya devam edecek. Friends ile ikisini sonsuz döngü halinde hayatım boyunca izlemeye devam edeceğim sanırım. :)

Bu arada Nisan-Mayıs 2019 tam bir kıyım olacak. TBBT, Game of Thrones, Modern Family... Yayındaki dizilerden en sevdiğim üç köklü dizim veda etmiş olacak. :( Breaking Bad ve Dexter'ın aynı anda bittiği karanlık yaz gibi olacak adeta...

Etsin o zaman senin için. :D
Teşekkürler. :A Ben kendimi bildim bileli Anna Faris'i hep izlemişimdir ya bir filmi ya da dizisi. Şuan onu fark ettim. Korkunç Bir Film, polisli filmleri, romantik komedileri falan. Çok tatlı birisi. Sevgim kabardı yine gidip Insta'da seri beğeni atayım aşkıma. :A