TVen 'Beni Ne Kadar İyi Tanıyorsun?' 3.Bölüm (xemrexxx)

Sahi bu ara herkes gösteriyor kendini, az sayıda insandan biri olarak kaldım forumda gizemli tiplerden :A Instagram kullanmıyorum dediğim gibi ama belki bir gün atarım fotoğrafımı o zaman görürsünüz :A

Instagram'ım yok anlamındaydı o noo, daha önce de söylemiştim zaten o yüzden sinirlendim :A
Bende zaten numarası olanlar var 1 2 yıldır, yeni görmediler beni. Yeni görenler oldu ona bir şey diyemeyeceğim ama bu füryadan dolayı şaapmadım yani. :A Gerçi senin Steam vardı bende, Steam'e foto koymuştum sen ordan görmüştün sanırım. :A Neyse sen bir ara göster kendini, en azından sıvacılara göster olmuyor böyle yoldaşım. :A

@serhatt diyecem olmayacak çünkü o aygır değil balina :A Kim acaba @xemrexxx
@serhatt balina değil ; @Yiğitt bunu seviyorum dediği için buna benzemeye çalışıyor :A @Billy Kane de olgun ve iri seviyorum demişti onda da gözü olabilir o aşüftenin :A
Screenshot_20180821-224600.png

Bende zaten numarası olanlar var 1 2 yıldır, yeni görmediler beni. Yeni görenler oldu ona bir şey diyemeyeceğim ama bu füryadan dolayı şaapmadım yani. :A Gerçi senin Steam vardı bende, Steam'e foto koymuştum sen ordan görmüştün sanırım. :A Neyse sen bir ara göster kendini, en azından sıvacılara göster olmuyor böyle yoldaşım. :A
Ama telefon dışında instagramla falan daha çok kişiye ulaşmışsın sonuçta, herkesin dilindesin yoldaşım :A Aynen steam'da görmüştüm ben de seni. Tamam bir ara gösteririm ben de ama ne ara olur bir şey diyemem :A

Ama telefon dışında instagramla falan daha çok kişiye ulaşmışsın sonuçta, herkesin dilindesin yoldaşım :A Aynen steam'da görmüştüm ben de seni. Tamam bir ara gösteririm ben de ama ne ara olur bir şey diyemem :A
Kimseyi umursamadığım kendi yoluma baktığım için bir problem yok. :A Ama övgüleri umursarım bak, orda geri kalmam. :A Ben gizliliği çok sevmem zaten neysek oyuz sonuçta. :A O bir ara umarım bir ara gelir de nur yüzünü görürüz. :A

Sahi bu ara herkes gösteriyor kendini, az sayıda insandan biri olarak kaldım forumda gizemli tiplerden :A Instagram kullanmıyorum dediğim gibi ama belki bir gün atarım fotoğrafımı o zaman görürsünüz :A

Instagram'ım yok anlamındaydı o noo, daha önce de söylemiştim zaten o yüzden sinirlendim :A
Açsana yakışıklı adamsın kız düşürürsün.. Bak bugün bir hikaye attım 3 kız mesaj attı bana düşün :A

Ben de bayıldım. :A Bu sene daha geziler bitmedi Pazar'a kadar 1 2 plan daha var. Yıllardır köye gelirim ilk defa böyle gezdim. Yeminle rahatladım be. :A :A
Saçlarındaki beyazlıklar çok güzel bir olgunluk katmış sana. Tam böyle playboy yaaaa. :A

Zaten anca karı kız bakın uygulamadan, başka da bir işe yaradığı yok gereksiz bir şey bence :A
Sadece gülücük atıp cevap verdim beeee. O amaçla kullanmıyorum yani. :A

Saçlarındaki beyazlıklar çok güzel bir olgunluk katmış sana. Tam böyle playboy yaaaa. :A

Sadece gülücük atıp cevap verdim beeee. O amaçla kullanmıyorum yani. :A
1 2 kez boyattım artık boyatmicam belki düğünüm olursa o zaman boyatırım. :A Uzun bir süre böyle gidecek. :A Playboy kelimesi ise benim gibi naif kendi halinde takılan birini hiç yansıtmıyor be kardooo. :A

1 2 kez boyattım artık boyatmicam belki düğünüm olursa o zaman boyatırım. :A Uzun bir süre böyle gidecek. :A Playboy kelimesi ise benim gibi naif kendi halinde takılan birini hiç yansıtmıyor be kardooo. :A
Kişilik olarak değil ama tip olarak öyle bir izlenim yansıttı bende. :A