Olmazsa bile bebeksiliğin yeter canım senin takma bu kadar.Yok be 26 kim diyorsa görme kaybı olmalı yani 23 gibisin.
Kanke demek ki benim de sakallarım zaman içinde böyle olur umutlandım bak.
Olmazsa bile bebeksiliğin yeter canım senin takma bu kadar.Yok be 26 kim diyorsa görme kaybı olmalı yani 23 gibisin.
Kanke demek ki benim de sakallarım zaman içinde böyle olur umutlandım bak.
Yani senin boyun çok uzun yani 67-68 ne?Vallaha ya ben de eski mesajlara bakınca garip oluyom
İşte tatlı olunca bi ağırlığım olmuyodu dhdjdjd bu halimden daha memnunum
Bi ara 67-68 kilo oldum öyle çok kötüydü 75 iyi
Yaaa bebeksilik başka benimki başkaydı olduğumdan yaş olarak da küçük duruyodum biliyon onu demek istedimYani senin boyun çok uzun yani 67-68 ne?
Neden öyle diyorsun, bebeksilik çok güzel oluyor. Ağırlığın karakterinle olsun boşver ay şu erkeklerdeki sert erkek olma merakını anlamıyorum.
Harbi ya şimdi dank etti ben 1.74'üm 66 kiloyum sen 1.88 - 67 kilo resmen kemikmişsin. 😱 @xdragxx Vur dedik öldürdün diye bir deyim var seninki o hesap olmuş sanki.Yani senin boyun çok uzun yani 67-68 ne?
Neden öyle diyorsun, bebeksilik çok güzel oluyor. Ağırlığın karakterinle olsun boşver ay şu erkeklerdeki sert erkek olma merakını anlamıyorum.
Ama olmayınca da çocuk gibi duruyor. Olmalı yani keşke ben de 5 günde bir düzeltebilsem.Bro sakal çok istiyodum şimdi de bıktım 4-5 günde düzeltmem gerekiyo
Doğru diyon kanka ben böyle diyom da sıfıra da vuramıyom biliyon mu? Yaşıttık dimi kanka biz senle kaç yaşındaydınHarbi ya şimdi dank etti ben 1.74'üm 66 kiloyum sen 1.88 67 kilo resmen kemikmişsin. 😱 @xdragxx Vur dedik öldürdün diye bir deyim var seninki o hesap olmuş sanki.
Ama olmayınca da çocuk gibi duruyor. Olmalı yani keşke ben de 5 günde bir düzeltebilsem.
Yaşıttık galiba evet, 96. Sen ben, emremeru, hayret bi şey, KK Batman aynı ekolüz diye hatırlıyorum.Doğru diyon kanka ben böyle diyom da sıfıra da vuramıyom biliyon mu? Yaşıttık dimi kanka biz senle kaç yaşındaydın
Biliyorum biliyorum ama istediğin gibi olmuşsun artık. Onun için sevindim senin adına. 🙄 Ama mezun olamamana şaşırdım, ben kendimi bildim bileli okuyorsun sen be.Yaaa bebeksilik başka benimki başkaydı olduğumdan yaş olarak da küçük duruyodum biliyon onu demek istedim
Kesinlikle öyle, neyse zaten hatasından dönmüş en azından Aykut'cum, kilo almış tekrar.Harbi ya şimdi dank etti ben 1.74'üm 66 kiloyum sen 1.88 - 67 kilo resmen kemikmişsin. 😱 @xdragxx Vur dedik öldürdün diye bir deyim var seninki o hesap olmuş sanki.
Ama olmayınca da çocuk gibi duruyor. Olmalı yani keşke ben de 5 günde bir düzeltebilsem.
Yaşıttık galiba evet, 96. Sen ben, emremeru, hayret bi şey, KK Batman aynı ekolüz diye hatırlıyorum.
Niye? Bir daha çıkmaz diye mi korkuyorsun.
Öyle kanka ben de 95'liyim Yok ya çıkıyo hemen de o tiple dolaşmaktan korkuyorumYaşıttık galiba evet, 96. Sen ben, emremeru, hayret bi şey, KK Batman aynı ekolüz diye hatırlıyorum.
Niye? Bir daha çıkmaz diye mi korkuyorsun.
Ben 2015'te girdim İibf'ye şimdi son sınıfım üni uzamadı aslında üniye geç girdim Sen mezun oldun mu hangi bölümdünBiliyorum biliyorum ama istediğin gibi olmuşsun artık. Onun için sevindim senin adına. 🙄 Ama mezun olamamana şaşırdım, ben kendimi bildim bileli okuyorsun sen be.
Kesinlikle öyle, neyse zaten hatasından dönmüş en azından Aykut'cum, kilo almış tekrar.
Sosyoloji canım. İşsizim. Ben seni hep unutuyorum eğitim yönünden ya, kusura bakma. Bir önceki geldiğimde de hatta sen daha okuyor musun tarzı muhabbet olmuştu.Ben 2015'te girdim İibf'ye şimdi son sınıfım üni uzamadı aslında üniye geç girdim Sen mezun oldun mu hangi bölümdün
Öyle ya çok kötüydü uzun sürmedi ama 1-2 aya normale döndüm
Çok normal çünkü 1-2 ay duruyorum 1-2 yıl yokum Bulursun ya umarım en kısa sürede ben de bu sene mezun olcam korkuyorum bakalım hayırlısıSosyoloji canım. İşsizim. Ben seni hep unutuyorum eğitim yönünden ya, kusura bakma. Bir önceki geldiğimde de hatta sen daha okuyor musun tarzı muhabbet olmuştu.
Bende öyle hatta birkaç hafta önce döndüm inanır mısın? Yine çok duramayacağım gibi zaten. Sende okul zamanı kaybolursun gibi.Çok normal çünkü 1-2 ay duruyorum 1-2 yıl yokum Bulursun ya umarım en kısa sürede ben de bu sene mezun olcam korkuyorum bakalım hayırlısı
Kaybolurum da haftada 1-2 gün olmaya çalışırım ya burda İtiraf edeyim son geldiğimden daha samimi daha güzel bi ortam gördüm bence sen de tamamen kaybolma ortadanBende öyle hatta birkaç hafta önce döndüm inanır mısın? Yine çok duramayacağım gibi zaten. Sende okul zamanı kaybolursun gibi.
Hayırlı olsun şimdiden, umarım istediğin işi yapabilme fırsatın olur şimdiden şansın açık olsun.
Samimi bir ortam var ama işte özel hayatım da var, bir işte falan da çalışırsam zaten vakit kalmıyor girebilmek için. Neyse konuşmayalım böyle tatsız şeyleri.Kaybolurum da haftada 1-2 gün olmaya çalışırım ya burda İtiraf edeyim son geldiğimden daha samimi daha güzel bi ortam gördüm bence sen de tamamen kaybolma ortadan
Sağ ol ya hepimizin istedikleri olur inşallah
Özel hayat hepimizde var da haftanın 1-2 saatini burda harcamaya engel değil Vallaha ya açıldıkça geriliyorum bu konularSamimi bir ortam var ama işte özel hayatım da var, bir işte falan da çalışırsam zaten vakit kalmıyor girebilmek için. Neyse konuşmayalım böyle tatsız şeyleri.
Teşekkür ederim canım umarım. 🙄
Özel hayat derken yani başka bir şeyi kastetmiştim, ciddi bir ilişkim var yani. Şu an giriyor olmanın sebebi de o mesela. Yani başka bir şehirde. Ama birarada olacağız yeniden haliyle vakit kalmıyor gerçekten zaten.Özel hayat hepimizde var da haftanın 1-2 saatini burda harcamaya engel değil Vallaha ya açıldıkça geriliyorum bu konular
Hee anladım,mutluluklar Aynı durum bende de var ama geldiğinde de buraya birazcık vakit ayırabilirim galibaÖzel hayat derken yani başka bir şeyi kastetmiştim, ciddi bir ilişkim var yani. Şu an giriyor olmanın sebebi de o mesela. Yani başka bir şehirde. Ama birarada olacağız yeniden haliyle vakit kalmıyor gerçekten zaten.
Gidene kadar konuşmamak en iyisi bence bu mevzuyu.
Teşekkür ederim canım sana da mutluluklar dilerim.Hee anladım,mutluluklar Aynı durum bende de var ama geldiğinde de buraya birazcık vakit ayırabilirim galiba
Teşekkürleeeeeeer O zaman vakit buldukça bekleriz diyim şimdi de tadını çıkaralımTeşekkür ederim canım sana da mutluluklar dilerim.
Sadece o değil ama işte de çalışırsam işte vakit kalmayacak gibi. İnan bırakıp gitmeyi bende istemiyorum da mecburi oluyor biraz. Yine de sen zaman ayır, forumda kal yani çok renk katıyorsun buraya uzaklaşma artık.