Hhahha Bayram günü rahmetliyi analım efsane mesajıyla gerçi beni mors ediyor ama olsun ayoll @mrt-06 senin en güldüğün yorumuydu rahmetlinin@Çiğdem- in dediklerini resimlerle doğrulayalım şimdi
mesela çiğdemin bahsettiği gulyabani gibi irii kıyım rus kızları nasılmış bir bakalım yakından
şimdide @Çiğdem- in bahsettiği bizim çıtı pıtı kezbanları bir yakından tanıyalım )
evet göz var nizam var değerlendirmeyi kıskançlıktan henüz gözü bozulmamış sağduyulu halka bırakalım )
buda bizim kezban kedi
son olarak aha bu da @xemrexxx
Heey gidi rahmetli bee. Ne zaman dönecek acaba eksikliği gerçek şekilde hissediliyor.
@xemrexxx i de çok severdi onuda anıyor aradaHeey gidi rahmetli bee. Ne zaman dönecek acaba eksikliği gerçek şekilde hissediliyor.
@xemrexxx i de çok severdi onuda anıyor arada
eldivenle bile sevilmez oKesin severdi eminim bundan.
eldivenle bile sevilmez o
Hahahha destere gelene kadar bunla idare etsinKesin severdi eminim bundan.
Hahhaah iyi güldüm yine. Rahmetli ışıklar içinde uyusun..
24 Nisanda 1.yılı doluyor ölümünün bir kuran bir eşy yaparız forumda @xemrexxxHahhaah iyi güldüm yine. Rahmetli ışıklar içinde uyusun..
Gece gece başına vurdu heralde dulluk
Kiz bayram sabahı elektrikler yok 😱Gece gece başına vurdu heralde dulluk
İstanbulda mı
Mübarek birisi olmayınca Allah cezasını vermiş bayram günüKiz bayram sabahı elektrikler yok 😱
Günümüzde bu lanet devlet hâlâ Türkiye düşmanlığı yapmakta ve terör örgütü PKK'ya silah yardımında bulunmakta. Denizdeki yılan misali sokmayı beklemekte...