InstaFavori

Al omuzdan atıyorum bu sefer. Omzumu nasıl nefesimle şişireyim. :A Vücudum kaslı diyorum. :A @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @xBUGRAx @serhatt @dizi kolik @Yiğitt

4zQa9p.jpg
biz forumcak omuzlara değil memelere bakıyoruz resimde meme yok .ss

COD 2'yi yüklüyorum akşam ona geçecem şimdilik 1.6 ile idare edeyim dedim gerçi COD2 de eski ama.. :A

Aslında forumcak COD2 oynasak çok güzel olurdu ya. :Z

Yaaa benden daha büyük övgü yapmışsın altında kalamam. :A

@Çiğdem- sadece bizim değil insanlığın değil tüm kainatın güzellik idolü... Karanfiller Çiğdem'in eşsizliği karşısında yaprak dökerken... Ceylanlar nasıl olurda Çiğdem'in gözleri bizimkinden güzel olur diye isyan ederken... Sen sadece "biz" nasıl dersin bu güzelliğe? :love1:
Adam bir kadın için canını ömrünü verir o da annesidir. Çiğdem'e sahip olan bizler için ise o sayı ikidir çünkü o küçüklerin öz ablası büyüklerin dost canlısıdır. :love1: @Çiğdem-

Oynuyorsan bir ara atalım. :A
Yok ya CoD 2'mi kalmış bu devirde oynanır mı o oyun :A Aslında benim pc de eski, güncel oyunları oynayamıyorum ama eski oyunlarında grafikler çok kötü görünüyor o yüzden yeni pc alana kadar oyun oynamayı pek düşünmüyorum :A

Yok ya CoD 2'mi kalmış bu devirde oynanır mı o oyun :A Aslında benim pc de eski, güncel oyunları oynayamıyorum ama eski oyunlarında grafikler çok kötü görünüyor o yüzden yeni pc alana kadar oyun oynamayı pek düşünmüyorum :A
Ben de zaten seni dürbünle vurmaya çok meraklıydım. .ss Varsa oynayak demiştim. :A

@serhatt meydan okumasını kabul ediyor, buradan @Billy Kane ve @mrt-06 ya meydan okuyorum. :bhr: :A

Sözümü tutmak için paylaşıyorum bunu da, pes benden. :A (Burun estetiğimi de yorumlayın. :A)
4zQboY.png

@Çiğdem- @xBUGRAx @Aserat @dizi kolik @Bully @xemrexxx @Arslan Bey @sokak sanati @Ahmed @DarkLegenD @Dosi @ozgur2113 @cookies @Maskeli Fedai @MasacRE- @ozmoturk @dreamy @kerem
her fotoda farklı çıkıyo bu güvenme ne şoplar yapıyodur kimbilir :A @serhatt

Var canım ama mübarek günde kimsenin günahını taşıyamam. :A
Ay ne günahı, gözümüz gönlümüz açılır. Sevaba girmiş olursun. :A Hep sırtını gördük, İtiraf Ediyoruz'da vardı havuzlu bir fotoğrafın ama sırtın vardı. :mouth: Ama farklı bir açıdan sürpriz yapabilirsin bence. :X

Ay ne günahı, gözümüz gönlümüz açılır. Sevaba girmiş olursun. :A Hep sırtını gördük, İtiraf Ediyoruz'da vardı havuzlu bir fotoğrafın ama sırtın vardı. :mouth: Ama farklı bir açıdan sürpriz yapabilirsin bence. :X
@Billy Kane bi sırt kası yapmış diyolla :A

Baklava istiyosun anladım. :A Yalnız öyle resmim kız arkadaşımla var onuda buraya atmak istemiyorum tekli olsam seni kırmazdım inan. :bhr: