batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,281
- Puanı
- 1,061
1 puan çıkana kadar birşey demeyeceğimTam yeni oyun üstüne tesadüf![]()
![]()
![]()
1 puan çıkana kadar birşey demeyeceğimTam yeni oyun üstüne tesadüf![]()
![]()
![]()
@Yiğitt i o D halfiyle kandırmayı düşünmüyorsun sanırım rengide siyah1 puan çıkana kadar birşey demeyeceğim![]()
Favori Üye rengiyle uyumlu olsun dedim, zaten yeni sezonda artık mavi top diyemeyeceğiz o da kendini alıştırmış olur
Mesajı güzel ama çok bilindik marş tınıları vardı, bir de şarkı yarışması olunca şarkılar kulağa daha güzel geliyor direk buna göre verdim puanımı Livaneli'ye mutlaka tam puan vereceğim haftalar olur.
Canım sana düşük veren eller kırılsın, hadi Zülfü'ye verirsiniz ama bu tatlılığa nasıl düşük veriyorsunuz utanmazlar...
Ben seni hala Sezen Aksu sanıyorum, Sezen Aksu'ya oy verirken mrt-06 inşallah kızmaz diyerek veriyorum.
@HachiKo nedir bu sendeki Yalın ve Gökhan Türkmen düşmanlığı...@HachiKo oyları
17 ahmet kaya
16 irem derici
15 sezen aksu
14 sia
13 nazan oncel
12 sertab erener
11 zulfu livaneli
10 hande yener
9 selda bagcan
8 mor ve otesi
7 gokhan turkmen
6 yalin
5 gulben ergen
4 demet akalin
3 gulsen
2 oguzhan koc
1 kenan dogulu
@HachiKo oyları
17 ahmet kaya
16 irem derici
15 sezen aksu
14 sia
13 nazan oncel
12 sertab erener
11 zulfu livaneli
10 hande yener
9 selda bagcan
8 mor ve otesi
7 gokhan turkmen
6 yalin
5 gulben ergen
4 demet akalin
3 gulsen
2 oguzhan koc
1 kenan dogulu
Birazdan kütük @MasacRE- gelirse gevsek gevsek laf atarak Atacanı bu sefer tutamayız ayollCanım sana düşük veren eller kırılsın, hadi Zülfü'ye verirsiniz ama bu tatlılığa nasıl düşük veriyorsunuz utanmazlar...
Bu muhteşem şarkıyla elenirsem ben değil forum elenmiş demektir.Kenan Doğulu elensin![]()
Hahahaha cidden kaderiniz bir yazılmış, Allah ayırmasın diyelim.
Eh ortalama bir puan olmuş ama daha iyisini beklerdim@HachiKo oyları
17 ahmet kaya
16 irem derici
15 sezen aksu
14 sia
13 nazan oncel
12 sertab erener
11 zulfu livaneli
10 hande yener
9 selda bagcan
8 mor ve otesi
7 gokhan turkmen
6 yalin
5 gulben ergen
4 demet akalin
3 gulsen
2 oguzhan koc
1 kenan dogulu
Bak yine oynuyorum canım sağol.Canım sana düşük veren eller kırılsın, hadi Zülfü'ye verirsiniz ama bu tatlılığa nasıl düşük veriyorsunuz utanmazlar...
Gelsin de kaos çıksın biraz daha, çok manyakça başladık zaten akşama, devamı da gelsin bari.
Tehdit... 5 puan vermişim bir de olmamış atmışsın, sen bana 1 puandan yukarı vermemişsindir.Bu muhteşem şarkıyla elenirsem ben değil forum elenmiş demektir.![]()
Hahha niye öyle oldu anlamadım bende cnmGelsin de kaos çıksın biraz daha, çok manyakça başladık zaten akşama, devamı da gelsin bari.![]()