Rapor ediyorum...Karşımdaki insan o kadar boş ki elimde olmadan boş yapıyorum.![]()
Rapor ediyorum...Karşımdaki insan o kadar boş ki elimde olmadan boş yapıyorum.![]()
Hele bir uyarı alayım yıkarım buraları. Terbiyesizler.Rapor ediyorum...
Yıka yıka, temizlensin forum biHele bir uyarı alayım yıkarım buraları. Terbiyesizler.![]()
Kusacam şimdi çok kötüydü. 😱Yıka yıka, temizlensin forum bi![]()
Show TV'ye mi dedin onları, ben de öyle düşünüyorum.Kusacam şimdi çok kötüydü. 😱
İşte bu bardağı taşıran son damlaydı........Show TV'ye mi dedin onları, ben de öyle düşünüyorum.![]()
Vasat.
İzliyorum tabi Necmettin'in çifte atması komikti@denizz19 izliyormusun jogoo rukiye adaşının sahnesi vardı az önce koptum bu adaşın hiç sana çekmemiş yaa![]()
İzliyorum tabi Necmettin'in çifte atması komikti![]()
O sahneyi kaçırdım Twitter'dan şimdi bakarımaynen koptum bende annem diğer odadan seslenecekti az kalsın ne oluyor diye ama en çok rukiye ile denizin sahnesinde güldüm ya
![]()
O sahneyi kaçırdım Twitter'dan şimdi bakarım![]()
Hamdi Alkan geldi geleli Yağmur'un sempatikliği gitmiş gibi.
Hamdi Alkan geldi geleli Yağmur'un sempatikliği gitmiş gibi.![]()
Pis Hamdi diziyi batırmaya yemin etmiş .ss Aha Melüke hamileBencede sanki bir garip gibi Yağmur bende emin olmaya çalışıyordum sende farketmişsin
Pis Hamdi diziyi batırmaya yemin etmiş .ss Aha Melüke hamile![]()
Hamile olur inşallah sonra çocuk yağmurdan olsun ortalık karışsınBencede yaa Melükemi bence hamile değil yaa
Hamile olur inşallah sonra çocuk yağmurdan olsun ortalık karışsın![]()