kim geldi duymadım henüzAh ah ne kizdi
Yeni gelen kız sarı saçlı galiba yandın kız daha iyisi geldi
kim geldi duymadım henüzAh ah ne kizdi
Yeni gelen kız sarı saçlı galiba yandın kız daha iyisi geldi
Öldü demeyelim Ölmedi de demeyelim6x22 SEZON FİNALİ
Sonunda Elena'ya veda ettik 6 sezondur ölmedi ölmedi gerçi yine ölmedi ama artık olmayacak. 60 sene oğlanlar rahatladı valla Bonnie daha iyi.
Şu manyak oğlan Kai çok iyidi kötü olarak CW değerlendirsin. Güzeldi sezon finali tüm karakterler Elena'ya veda etti. Yeni sezonda Damon'a aşk yazmazlar herhalde sondaki şehvetli danstan sonra.
@Çiğdem- @cookies
Ben de bunu diyorum işte.Öldü demeyelim Ölmedi de demeyelim
Elenasız dizi çok sıkıcı olur gibi.Ben bıraktım Elena çıktıktan sonra bi finali izledimBen de bunu diyorum işte.
Elenasız dizi çok sıkıcı olur gibi.Ben bıraktım Elena çıktıktan sonra bi finali izledim
Aaa Kai gerçekten Klaustan sonra gelenler içinde en iyilerinden biriydi diziye evet6x22 SEZON FİNALİ
Sonunda Elena'ya veda ettik 6 sezondur ölmedi ölmedi gerçi yine ölmedi ama artık olmayacak. 60 sene oğlanlar rahatladı valla Bonnie daha iyi.
Şu manyak oğlan Kai çok iyidi kötü olarak CW değerlendirsin. Güzeldi sezon finali tüm karakterler Elena'ya veda etti. Yeni sezonda Damon'a aşk yazmazlar herhalde sondaki şehvetli danstan sonra.
@Çiğdem- @cookies
Nina reyting kaynağıydı.Nina gittikten sonra Ninanın reytingleri Shadowhuntersa geçmiştiAaa Kai gerçekten Klaustan sonra gelenler içinde en iyilerinden biriydi diziye evet
Elena yok diye @cookies gibiler diziyi izlemedi final yaptık Ama bu sezonu @mrt-06 bence çok beğenecek çünkü aksiyonu inanılmaz yüksek bir sezondu düşmeyi hak etmedi heyecan hiç bitmiyor finali zaten çok dugusal mükemmeldi
Aaaa ben de izlemem artık Elena'dan dolayı değil ama. Baydı beni yaaa artık dayanamıyorum. Zar zor geldim sezon finaline.Aaa Kai gerçekten Klaustan sonra gelenler içinde en iyilerinden biriydi diziye evet
Elena yok diye @cookies gibiler diziyi izlemedi final yaptık Ama bu sezonu @mrt-06 bence çok beğenecek çünkü aksiyonu inanılmaz yüksek bir sezondu düşmeyi hak etmedi heyecan hiç bitmiyor finali zaten çok dugusal mükemmeldi
Finali izleAaaa ben de izlemem artık Elena'dan dolayı değil ama. Baydı beni yaaa artık dayanamıyorum. Zar zor geldim sezon finaline.
The Originals sağolsun spoi yedim zaten. İkisi de.... @Çiğdem-Finali izle
İkisi de ne The originalsi izlemedim Elena yok diyeThe Originals sağolsun spoi yedim zaten. İkisi de.... @Çiğdem-
Ölüyor işte... The Originals da harika.İkisi de ne The originalsi izlemedim Elena yok diye
Kim ölüyo 😱 Git finali izleÖlüyor işte... The Originals da harika.
Aaaa ben de izlemem artık Elena'dan dolayı değil ama. Baydı beni yaaa artık dayanamıyorum. Zar zor geldim sezon finaline.
Finali izle bencede bir şey kaybetmezsin en azından diziyi tamamalrsın ve o final bölümünü zaten mutlaka izlemen lazım cnm Ezel gibi gibi sonu yanı spoi yedin ama izleyince görüceksin hertürlü soru işaretine tahmine açıktıKim ölüyo 😱 Git finali izle
Ben sonunu hala anlayamadım zaten Bana spoide anlat laFinali izle bencede bir şey kaybetmezsin en azından diziyi tamamalrsın ve o final bölümünü zaten mutlaka izlemen lazım cnm Ezel gibi gibi sonu yanı spoi yedin ama izleyince görüceksin hertürlü soru işaretine tahmine açıktı
Finali izle bencede bir şey kaybetmezsin en azından diziyi tamamalrsın ve o final bölümünü zaten mutlaka izlemen lazım cnm Ezel gibi gibi sonu yanı spoi yedin ama izleyince görüceksin hertürlü soru işaretine tahmine açıktı
Aaa doğruya 8.sezondu final 7 sanmısım bir an Hiç izlememenden iyidir direk finali izle bitir cnm @cookies2 sezon atlayıp izlesem anlar mıyım ki.