Yok o chucky atıyor, ben Aleyna atacağım
Mesaja baktım da evet sorun sendeymiş.Yok o chucky atıyor, ben Aleyna atacağımYine yanlış anlaşıldım @dreamy benim uyku vaktim gelmiş galiba cümle kuramıyorum
![]()
Hahah beni boş ver ayoll benim çevrem kalabalık sen @pompy in yanına git o seviye ye çıkMesaja baktım da evet sorun sendeymiş.![]()
Bu haftayı garantiye almak istedim.Bir başka Ersay Üner şarkısıyla geliyoruz. Hit şarkılar çok olunca kafa karışıklığı yaşıyorum maruz görün. 😎 Bu şarkı @Yiğitt e armağan olsun.
Yinede üst puanlara sıkışacak kadar iyidir.Diğeri daha güzeldi bu baya kötü![]()
Yinede üst puanlara sıkışacak kadar iyidir.![]()
Diğerine göre daha çok beğenildi.Yok çok kötü malesef. Klipte sen oynasan yine kurtarmaz![]()
Bu hafta Büyük Hatırın Var ile güzel puanlarınızı bekliyorum.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx
@vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @HachiKo @Felon @Çiğdem-
Diğerine göre daha çok beğenildi.![]()
1 puan kime gidiyor belli olduDiğerine göre daha çok beğenildi.![]()
Belki daha kötüleri gelicek ve yüksek vermek zorunda kalabilirsinBen beğenmedim. 8 falan veririm![]()
Bende senin için aynı şeyi düşünüyorum kardeşim.1 puan kime gidiyor belli oldu![]()
Belki daha kötüleri gelicek ve yüksek vermek zorunda kalabilirsin![]()
AhahaBende senin için aynı şeyi düşünüyorum kardeşim.![]()
@xemrexxx çok şaşırttı beni. 12'den vurdu resmen.Canım şeflerim @xemrexxx ve Şef Rachel @sokak sanati
![]()
Neyse güne sinirli başlamak istemiyorum..Yok hiç beğenmedim. Berbat ötesi.![]()