Buldun boş kaleye giden topu değerlendir tabii sinsirella.Fotosunu aldım sonuclarda hep karsına çıkacak laf ettiğinde![]()
![]()
![]()
Buldun boş kaleye giden topu değerlendir tabii sinsirella.Fotosunu aldım sonuclarda hep karsına çıkacak laf ettiğinde![]()
![]()
![]()
Ben de severim ama kadının her şarkısı iddialı bir seçim yapmalıydım.Yahu gerçekten şarkıdan anlamıyorsunuz Nazar Değmesin Gülşen'in en as şarkısıdır ama sen bilirsinYACA güzel ama ND değil tabi
![]()
Bir satır boşluk bıraksaydın arada, anlatmak istediğini anlayabilirdik.
Aman sanki TDK kurallarına göre yazı yazıyor burada herkesBir satır boşluk bıraksaydın arada, anlatmak istediğini anlayabilirdik.![]()
Hayır, o diss Avlu'nun intikamını almak için. Unuttum sanma.Sen dis at hakkındır, ama @kerem den boş yere dis yedim, o disi geri çeker misin lütfen Kerem![]()
Bir boşluk nelere yol açıyor anlamış olduk.Aman sanki TDK kurallarına göre yazı yazıyor burada herkes![]()
Sen Harun'la hepten ilişkileri koparmak istiyorsun herhalde.Onlara saçma dedin![]()
![]()
![]()
Harun yokken sizin iilişkiyi bitiricemSen Harun'la hepten ilişkileri koparmak istiyorsun herhalde.![]()
Şarkım ilk haftaya göre nasıl bakayım.
Gülşen ve sevdiğim şarkısıBir boşluk nelere yol açıyor anlamış olduk.Ben de senin sevecegin bir şarkıyı kullanana kadar katlanırım sana yapacak bir şey yok.
![]()
Ohh çok iyi oldu çok da güzel oldu elenmesiHayır, o diss Avlu'nun intikamını almak için. Unuttum sanma.![]()
Sevdiğini kanıtlayacak bir belge de yok elimde ya, bir klip konusuna baksam.Gülşen ve sevdiğim şarkısı
![]()
Aleyna dışında bu tarz pop yapan kişileri övdüğümü bulabileceğini sanmıyorumSevdiğini kanıtlayacak bir belge de yok elimde ya, bir klip konusuna baksam.@Çiğdem- 'i kanitlayabilirim belki.
![]()
Hadi yine iyisin cümlede Aleyna geçmeseydi diss atabilirdimAleyna dışında bu tarz pop yapan kişileri övdüğümü bulabileceğini sanmıyorum![]()
Hadi yine iyisin cümlede Aleyna geçmeseydi diss atabilirdim![]()
![]()
Oyunlarına gelmeyeceğim yine.