eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

12.haftada elenmiş ben 2.haftada kullanıyorum fark var :A
Senin elinde zirve oynayabilir ama yinede iki eleme olan haftalara koyma malum sende Yarı göremiyorsun benim sunuculuğumda Çeyrekte güvenilmez bu hafta geri çeksen bile :A :A :A

Sertab'ın listemdeki en yeni, en dokunaklı şarkıyla bu hafta yarıştayım. :X

"Alırım başımı başım bir deli nehir,
Silerim yaşımı siler ismimi şehir,
Kestirir saçımı kendimi avuturum,
Bir gülü kurutur kurursa unuturum;

Bir mektup yazarım yokluğundan da ağır,
Bir kedi alırım sen de anneni çağır,
Ellerin aklımda sevdan kalbimde kalır;
Hep hüsran hep kahır söyle artık olsun..."

(0:47 - 1:57)

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
Sertab Erener'in en sevdiğim şarkısı. İyi alacan gibi :A

Bütün şevkimi kırıyorsunuz. Sen, @Çiğdem- ve @denizz19. :D

Geyik yapıyoruz işte ya, bakma sen bize :D Takıl kafana göre ya, burada olduğun sürenin tadını çıkar :A MS'de yarışmak ayrı bir zevktir :D

Böyle antiliklere göğüs gerebilmen gerekir :A
Aaa biz sevdiğimize takılarak sohbet ederiz ayoll alışıcaksın malum sohbetlere yeni yeni açılıyorsun :A :A :A

Bende sana gaz veriyorum sanıyordum :F :F :F

Aaa biz sevdiğimize takılarak sohbet ederiz ayoll alışıcaksın malum sohbetlere yeni yeni açılıyorsun :A :A :A

Bende sana gaz veriyorum sanıyordum :F :F :F
Üzülüyormuş ama daha tek laf etmem :A Herkes geyik muhabbetini sevip yapmak zorunda değil, o da haklı kendi açısından :D

@kerem bu arada senin şarkı forumdaki etkinlikte de çok iyi gitmemişti diye kalmış aklımda, baktım şimdi 4. turda elenmiş :D Al bu da benden sana kıyak olsun, ona göre değerlendir :A

https://fav10.net/forum/threads/en-favori-Şarkı-2016-4-tur-b-grubu.266711/

@Çiğdem- sen ne diyorsun bu işe iki etkinliğin de yürütücüsü olarak :A
Şarısını henüz görmemiştim Olsun demek :A Çeyrekten önce elenmiş derece almış okadar kötü sonuc değil :A

Aaa kırıtık haftaya güvenilmeyebilir ama 2.hafta için bence iyi seçenek @kerem şampiyonluk hesabı yapıyor sonucta :A :A :A

Şarısını henüz görmemiştim Olsun demek :A Çeyrekten önce elenmiş derece almış okadar kötü sonuc değil :A

Aaa kırıtık haftaya güvenilmeyebilir ama 2.hafta için bence iyi seçenek @kerem şampiyonluk hesabı yapıyor sonucta :A :A :A
Evet 2. hafta kullanılabilir, elenmez ama final puanı da almaz gibi geliyor bana :D Bir de Sertab'ın çok fazla şarkısı var bu ilk 15'e girer mi şüpheli bence :A

Evet 2. hafta kullanılabilir, elenmez ama final puanı da almaz gibi geliyor bana :D Bir de Sertab'ın çok fazla şarkısı var bu ilk 15'e girer mi şüpheli bence :A
Aaa @kerem e kalmış ama ilk hafta Kumsaldayı koyması iyiydi listeye almıyordu :A 5.Sıra iyi başlangıç bu şarkıda iyi gidebilir forum böyle güzel sözlü slowları seviyor :A :A :A

Bu haftayı garantiye almak istedim. :A Bir başka Ersay Üner şarkısıyla geliyoruz. Hit şarkılar çok olunca kafa karışıklığı yaşıyorum maruz görün. 😎 Bu şarkı @Yiğitt e armağan olsun. :A

İşte bu güzel :A

maxresdefault.jpg

İlkokulda duymuştum ilk kez bu şiiri.. Zülfü Livaneli'den dinlemiştim henüz 7 yaşındaydım... Daha sonra yıllarca her sabah okula giderken söyledim bu dizeleri. Belki de dünyanın en anlamlı sözünü içeriyor bu diziler: ey ÖZGÜRLÜK...

Tarlalara ve ufka
Kuşların kanadına
Gölge değirmenine
Yazarım adını... Ey özgürlük...!

ÖNEMLİ NOT: Bu şarkı konser havasında söylenmiştir recapta da "ey özgürlük" kısmını insanlar diyecek sonra vay efendim konserden alma demeyin şarkının teması böyle.

Çok güzel bir eser yine cnm yarışmaya güzel renk kattın :bhr:

Mangayı değiştirmişsin iyi ki ilgi için özünden dönmemen iyi olmuş :Z @MasacRE-

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy