eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Sertab'ın listemdeki en yeni, en dokunaklı şarkıyla bu hafta yarıştayım. :X

"Alırım başımı başım bir deli nehir,
Silerim yaşımı siler ismimi şehir,
Kestirir saçımı kendimi avuturum,
Bir gülü kurutur kurursa unuturum;

Bir mektup yazarım yokluğundan da ağır,
Bir kedi alırım sen de anneni çağır,
Ellerin aklımda sevdan kalbimde kalır;
Hep hüsran hep kahır söyle artık olsun..."

(0:47 - 1:57)

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-

Son düzenleme:
Sertab'ın listemdeki en yeni, en dokunaklı şarkıyla bu hafta yarışacağım.

"Ben giderim İstanbul senin olsun..."

0:47 - 1:57

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-

Son dönemin en başarılı şarkısı. İlk kez tam puan vereceğim galiba:D

Gülben Ergen - Aşksın Sen
Söz - Müzik: Yalın
(Ergen Müzik - 2006)

Ekli dosyayı görüntüle 60963

Yalın: Gülben frenlerimi patlattı!

Yalın, sözleri kendisine ait olan ve Gülben Ergen’e verdiği “Aşksın Sen” şarkısıyla ilgili olarak, “Bu şarkı benim için diğerlerine göre daha özel ve önemli. Şarkılar benim göz bebeğim, onları çocuklarım olarak görüyorum ve kimseye vermiyorum. Ama en güzel anne Gülben Ergen söz konusu olunca frenlerim patladı” dedi.

- 2007 Gazete haberi -

Gülben Ergen'in kendi şirketinden çıkardığı ve albümdeki tüm şarkıların eşit olduğunu düşündüğü için kendi adını verdiği 'Gülben Ergen' adlı 5. albümünde yer alan 'Aşksın Sen' şarkısıyla 2. haftada sizlerleyim. :bhr:

Recap: 1.43 - 2.50

Klip tanıtımı mı magazin bülteni mi belli değil :A Hamile olduğundan klip böyle eski görüntülerden oluşuyordu sanırım.

Son düzenleme:
Sertab'ın listemdeki en yeni, en dokunaklı şarkıyla bu hafta yarıştayım. :X

"Ben giderim İstanbul senin olsun..."

(0:47 - 1:57)

@MasacRE- @mrt-06 @Arslan Bey @dizi kolik @Çiğdem- etiketler olmamış. :X

Forum İstatistikleri

Konular
176,515
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem