Iyyy .ss Şarkıdan soğudum![]()
Yarışmamızdan ilk defa bir aşk doğuyor kim şampiyon olursa diğerinin Bal ayına götürsün xbugrax bal Burak bey ayıBayıldım bizim şarkımız olsun.Aşksın Sen ve Ben Bilmem.
![]()
Iyyy .ss Şarkıdan soğudum![]()
Yarışmamızdan ilk defa bir aşk doğuyor kim şampiyon olursa diğerinin Bal ayına götürsün xbugrax bal Burak bey ayıBayıldım bizim şarkımız olsun.Aşksın Sen ve Ben Bilmem.
![]()
Yarışmamızdan ilk defa bir aşk doğuyor kim şampiyon olursa diğerinin Bal ayına götürsün xbugrax bal Burak bey ayı![]()
![]()
![]()
![]()
Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği (Akustik Versiyon)
Söz: Fikret Kızılok / Müzik: Orhan Gencebay
Mor ve Ötesi'nin 2004 yılında çıkardığı "Dünya Yalan Söylüyor" albümündeki "Sevda Çiçeği" şarkısının akustik versiyonu sizlerle.
@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE-
![]()
İlkokulda duymuştum ilk kez bu şiiri.. Zülfü Livaneli'den dinlemiştim henüz 7 yaşındaydım... Daha sonra yıllarca her sabah okula giderken söyledim bu dizeleri. Belki de dünyanın en anlamlı sözünü içeriyor bu diziler: ey ÖZGÜRLÜK...
Tarlalara ve ufka
Kuşların kanadına
Gölge değirmenine
Yazarım adını... Ey özgürlük...!
ÖNEMLİ NOT: Bu şarkı konser havasında söylenmiştir recapta da "ey özgürlük" kısmını insanlar diyecek sonra vay efendim konserden alma demeyin şarkının teması böyle.
@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @dizi kolik @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem-
Sevda Çiçeği iyidir, bu hafta da elenmezsin @Arslan BeyAaa bu şarkıyı biliyorum hit şarkılarından ama canlıya klibi varkan gerek yok düşük veriyorlar böyle canlılara @Yiğitt Gökhanla bile düşük kaldı
Klibini kullanırsan bu haftada bence yarışmada tutunabilirsin@MasacRE- @Bully @sokak sanati
Ama Yalın'ın yazıp bestelediği şarkıyı söylemek az da olsa bir kalite katmış Gülben'e, @xBUGRAx da haklı yani bir yerde, maden bulmuş kaçırır mı hiç![]()
Yarışmamızdan ilk defa bir aşk doğuyor kim şampiyon olursa diğerinin Bal ayına götürsün xbugrax bal Burak bey ayı![]()
![]()
![]()
Burak Törer ve Gülben Ergen, aşk yaşamaya başladı.
Haklısın ama klipte ses çok boğuk geliyor. Akustik performans bana daha iyi geldi.Aaa bu şarkıyı biliyorum hit şarkılarından ama canlıya klibi varkan gerek yok düşük veriyorlar böyle canlılara @Yiğitt Gökhanla bile düşük kaldı
Klibini kullanırsan bu haftada bence yarışmada tutunabilirsin@MasacRE- @Bully @sokak sanati
Burak Törer ve Gülben Ergen, aşk yaşamaya başladı.
Tesadüfe bak ayoll 😱😱😱 @Bully @xBUGRAx
http://www.medyaradar.com/gulben-er...kina-eski-sevgiliden-ilk-yorum-haberi-1094346
Haklısın ama klipte ses çok boğuk geliyor. Akustik performans bana daha iyi geldi.![]()
Klip varkan gerek yok güzelim şarkıya yazık edersin seni elerler direk mesala aynı şarkı ama fark ediyor işte oylamaya son sırada tamamlarsın büyük ihtimalleSevda Çiçeği iyidir, bu hafta da elenmezsin @Arslan BeyAma başkanı dinle kliple gel daha iyi puan alırsın akustikler tutmaz bizim forumda
![]()
Aaa bu şarkıyı biliyorum hit şarkılarından ama canlıya klibi varkan gerek yok düşük veriyorlar böyle canlılara @Yiğitt Gökhanla bile düşük kaldı
@Yiğitt de akustikle geliyor yine bu hafta, şarkının normal versiyonu da var ama yok illa akustik olacakSevda Çiçeği iyidir, bu hafta da elenmezsin @Arslan BeyAma başkanı dinle kliple gel daha iyi puan alırsın akustikler tutmaz bizim forumda
![]()
Onunla beni bir tutma ben bir markayım
Burak @Maskeli Fedai nin ismi ve Gülbenin sevgilisinin adıda Burak siz birbiriniz için yaratılmışsınız ayoll
Yav seni Rihanna fanı olduğun zamanlarına döndürmek lazım
Ne o canım ilaçlarını almadın mı ağzını burnunu çarpıtıyorsunAllah kahretsin seni kaybol rezil herif![]()
Göklerden gelen bir karar vardır.Burak @Maskeli Fedai nin ismi ve Gülbenin sevgilisinin adıda Burak siz birbiriniz için yaratılmışsınız ayoll![]()
![]()
@Bully