eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Yarışmamızdan ilk defa bir aşk doğuyor kim şampiyon olursa diğerinin Bal ayına götürsün xbugrax bal Burak bey ayı :A :A :A
images (24).jpeg

hqdefault.jpg

Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği (Akustik Versiyon)

Söz: Fikret Kızılok / Müzik: Orhan Gencebay

Mor ve Ötesi'nin 2004 yılında çıkardığı "Dünya Yalan Söylüyor" albümündeki "Sevda Çiçeği" şarkısının akustik versiyonu sizlerle.

Aaa bu şarkıyı biliyorum hit şarkılarından ama canlıya klibi varkan gerek yok düşük veriyorlar böyle canlılara @Yiğitt Gökhanla bile düşük kaldı :A

Klibini kullanırsan bu haftada bence yarışmada tutunabilirsin :A @MasacRE- @Bully @sokak sanati

maxresdefault.jpg

İlkokulda duymuştum ilk kez bu şiiri.. Zülfü Livaneli'den dinlemiştim henüz 7 yaşındaydım... Daha sonra yıllarca her sabah okula giderken söyledim bu dizeleri. Belki de dünyanın en anlamlı sözünü içeriyor bu diziler: ey ÖZGÜRLÜK...

Tarlalara ve ufka
Kuşların kanadına
Gölge değirmenine
Yazarım adını... Ey özgürlük...!

ÖNEMLİ NOT: Bu şarkı konser havasında söylenmiştir recapta da "ey özgürlük" kısmını insanlar diyecek sonra vay efendim konserden alma demeyin şarkının teması böyle.

Normal versiyonu da var işte. Gitmişsin konser albümündeki halini koymuşsun sonra vay efendim teması böyleymiş şarkının, yok öyle bir şey :A

Ne kadar da tatlı ve ponçiksiniz siz öyle :bhr: :love1: :A @Çiğdem-
Ama Yalın'ın yazıp bestelediği şarkıyı söylemek az da olsa bir kalite katmış Gülben'e, @xBUGRAx da haklı yani bir yerde, maden bulmuş kaçırır mı hiç :A
Yarışmamızdan ilk defa bir aşk doğuyor kim şampiyon olursa diğerinin Bal ayına götürsün xbugrax bal Burak bey ayı :A :A :A

İş birlikteliği bizimki lütfen korkutmayın çocuğu. :A @Maskeli Fedai

fds.png

Haklısın ama klipte ses çok boğuk geliyor. Akustik performans bana daha iyi geldi. :D
Sevda Çiçeği iyidir, bu hafta da elenmezsin @Arslan Bey :A Ama başkanı dinle kliple gel daha iyi puan alırsın akustikler tutmaz bizim forumda :D
Klip varkan gerek yok güzelim şarkıya yazık edersin seni elerler direk mesala aynı şarkı ama fark ediyor işte oylamaya son sırada tamamlarsın büyük ihtimalle :A :A :A

Aaa bu şarkıyı biliyorum hit şarkılarından ama canlıya klibi varkan gerek yok düşük veriyorlar böyle canlılara @Yiğitt Gökhanla bile düşük kaldı :A

Klibini kullanırsan bu haftada bence yarışmada tutunabilirsin :A @MasacRE- @Bully @sokak sanati

Sevda Çiçeği iyidir, bu hafta da elenmezsin @Arslan Bey :A Ama başkanı dinle kliple gel daha iyi puan alırsın akustikler tutmaz bizim forumda :D
@Yiğitt de akustikle geliyor yine bu hafta, şarkının normal versiyonu da var ama yok illa akustik olacak :A