eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Bu hafta İrem Derici'nin 81 milyonu aşan dinlenme sayısıyla dillere pelesenk olan "Aşk Eşittir Biz" ile geliyoruz. Umarım beğenirsiniz. :D

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @turkuazz @dreamy @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @kerem @mrt-06 @YıldırıM @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @dizi kolik @Sherlock @Çiğdem- @Arslan Bey @ozmoturk @Billy Kane

Bu hafta İrem Derici'nin 81 milyonu aşan dinlenme sayısıyla dillere pelesenk olan "Aşk Eşittir Biz" ile geliyoruz. Umarım beğenirsiniz. :D

@Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @turkuazz @dreamy @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @kerem @mrt-06 @YıldırıM @serhatt @Ahmed @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @dizi kolik @Sherlock @Çiğdem-
İrem Derici'yi göme göme adam beni etiketlemiyor. :A

Hayır 12.hafta gibi iddialı bir haftaya saklanmış bir şarkıyı ben 2.hafta çerezlik paylaştım demek :A
Bitime ramak kala paylaşılmış bir şarkı tabi ki sıkıntı doğurabilir. :D

"Kalbimin Tek Sahibine" isimli şarkıyı finale saklamalısın. Sanırım final şarkını ifşa ettim. :D

maxresdefault.jpg

İlkokulda duymuştum ilk kez bu şiiri.. Zülfü Livaneli'den dinlemiştim henüz 7 yaşındaydım... Daha sonra yıllarca her sabah okula giderken söyledim bu dizeleri. Belki de dünyanın en anlamlı sözünü içeriyor bu diziler: ey ÖZGÜRLÜK...

Tarlalara ve ufka
Kuşların kanadına
Gölge değirmenine
Yazarım adını... Ey özgürlük...!

ÖNEMLİ NOT: Bu şarkı konser havasında söylenmiştir recapta da "ey özgürlük" kısmını insanlar diyecek sonra vay efendim konserden alma demeyin şarkının teması böyle.

Forum İstatistikleri

Konular
176,520
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem