Niye bunu daha önce söylemedi ki acabaAynen ifadesi yapmış YiğitOndan diyorum Yiğitle siz olamazsınız diye.
Herkese hakettiği kadar değer vericeksinAhahah kaldı ortada.![]()
Çabuk kaptın aferin.Herkese hakettiği kadar değer vericeksin![]()
Çocuk nerden bilsin ciddiye alıncağını 😱Niye bunu daha önce söylemedi ki acaba
@Çiğdem- in talipleri artıyor @xemrexxx
O değil de bir kaçınız @dizi kolik olur @Dosi olur @vadikızı olur onlara da yürüyün iyi kızlardır@Çiğdem- in talipleri artıyor @xemrexxx@Harunnn60 ve @destere den sonra @Bully talip olmuştu hanım kızımıza şimdi de kaslarıyla ve esmereldalığıyla meşhur Yiğit beyefendimiz talip oluyor
@Çiğdem- dolar ve euro arttıkça taliplerin artcak gibi
@xBUGRAx @mrt-06 ve hatta @serhatt bile sana yürüyebilir ilerde
![]()
@Çiğdem- in talipleri artıyor @xemrexxx@Harunnn60 ve @destere den sonra @Bully talip olmuştu hanım kızımıza şimdi de kaslarıyla ve esmereldalığıyla meşhur Yiğit beyefendimiz talip oluyor
![]()
Çoktan birbirinizi pijamalı görme aşamasına geçtiniz mi yaniPijama partisi arkadaşım benim @Çiğdem-![]()
Çoktan birbirinizi pijamalı görme aşamasına geçtiniz mi yani![]()
23 yaşındayım bi kaç sonra 24 olacam ne küçüğü
Senle @Billy Kane i kuma alırım Çikoya, o beceriksiz pek temizlik, yemek yapamaz.23 yaşındayım bi kaç sonra 24 olacam ne küçüğüÇiğdemle öyle bi işe kalkışırsanız bombalı saldırı düzenlerim o düğüne hepimiz gebeririz!!!
Yiğite sulanırsa parçalarım onu haddini bilsin kaknem cadoloz@Çiğdem- in talipleri artıyor @xemrexxx@Harunnn60 ve @destere den sonra @Bully talip olmuştu hanım kızımıza şimdi de kaslarıyla ve esmereldalığıyla meşhur Yiğit beyefendimiz talip oluyor
![]()
Billy Kaneyi neden etiketledin şimdi çocuğun sevgilisiyle ortak hesabı varmış instadaOnun ayıcıklı benim flamingolu picamam.@Billy Kane
Koynuna da sırayla mı alacan
Billy Kaneyi neden etiketledin şimdi çocuğun sevgilisiyle ortak hesabı varmış instada![]()