3ümüz benim evimde yaşayalımRüyanda görürsün![]()
3ümüz benim evimde yaşayalımRüyanda görürsün![]()
Seni ilgilendirmez.![]()
Çünkü sarışın seviyor yani beni![]()
Billy de ayrıldık sanıyor, biz çıkarken ben @ozgur2113 ile aldattım onu. Yeni aşkım Özgüş, ÖzYiğ aşkı 2015 yılında profillerimizden ilan edilmişti zaten.
MS'de öyle demiyordun ama,hainlik yapma!!Billy de ayrıldık sanıyor, biz çıkarken ben @ozgur2113 ile aldattım onu. Yeni aşkım Özgüş, ÖzYiğ aşkı 2015 yılında profillerimizden ilan edilmişti zaten.![]()
![]()
Senle de gizliden kaynatırız tatlım.MS'de öyle demiyordun ama,hainlik yapma!!
Özgür'ün yokluğunda sap gibi kalma diye baktım sana zaten şimdi sen yoluna ben yoluma. 🙄Billy de ayrıldık sanıyor, biz çıkarken ben @ozgur2113 ile aldattım onu. Yeni aşkım Özgüş, ÖzYiğ aşkı 2015 yılında profillerimizden ilan edilmişti zaten.![]()
![]()
Ben seninle gizli değil açık bişeyler yaşamak istiyorum,niye anlamak istemiyorsunSenle de gizliden kaynatırız tatlım.![]()
Ne doluymuşsun sende canımÖzgür'ün yokluğunda sap gibi kalma diye baktım sana zaten şimdi sen yoluna ben yoluma. 🙄
Herkese hak ettiği değer. Aklında bulunsun.Ne doluymuşsun sende canım![]()
Ben seninle gizli değil açık bişeyler yaşamak istiyorum,niye anlamak istemiyorsun![]()
Gizli bir saate bile razı SerhatSenle de gizliden kaynatırız tatlım.![]()
Çok yakında bu sözün bana lazım olacak gibi hissediyorumHerkese hak ettiği değer. Aklında bulunsun.![]()
Böyle devam ederse beni de kaybedicek haberi yokGizli bir saate bile razı SerhatSen bakma yani ona Yiğit o her zaman sana gelir
![]()
Fazla konuşma, icraatın falan da yok zaten. Bol bol boş boş tatil teklifi, aşkım tatlım yavrum lafları, bir iki kıskanma falan. Boş yapma banaHerkese hak ettiği değer. Aklında bulunsun.![]()
İcraatlarımı gerçek aşkıma saklıyorum beybisi bana iltifatlarını gören gördü zerre söylediklerini ciddiye almaz kimse.Fazla konuşma, icraatın falan da yok zaten. Bol bol boş boş tatil teklifi, aşkım tatlım yavrum lafları, bir iki kıskanma falan. Boş yapma bana![]()
Yiğit burda parlakçı gerçek hayatta değil diye biliyorumYok artık o nerden çıktı.
Tabi tabi biliyoruz gerçek aşklarını, ortada kaldın o haline yan. Gidip itiraflara konuk olacağım, seni yerden yere vuracağım...İcraatlarımı gerçek aşkıma saklıyorum beybisi bana iltifatlarını gören gördü zerre söylediklerini ciddiye almaz kimse.![]()
@serhatt umarım arkadaşın aklından beni çıkarabilirsin.Tabi tabi biliyoruz gerçek aşklarını, ortada kaldın o haline yan. Gidip itiraflara konuk olacağım, seni yerden yere vuracağım...