eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Bu kadar karamsar olma bence. Tabii Gitme Kal Bu Şehirde’nin ilk üçe girememesi bile skandal ama olsun. Ben de Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma ile elenmiştim. :(

Böyle Konuşma da efsane bir şarkı tabii. Ömür boyu dinlenecek zamansız şarkılardan.
Ne kadar garip ya, ben ilk Nazan Öncel dinlemeye başladığımda haftalarca sadece Nazan Öncel dinlemiştim, Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma'da inanılmaz melodiler var, bizim bu kadar sevip başkalarının eh-meh etmesine çok şaşırıyorum :D

Bu haftaki şarkın da fena değil zaten ama bu sezon sıfırdan başlandığı için All-Star sezonu gibi, Ariana Grande finalistti, elendi mesela ilk haftadan :D

Nazan da biraz daha az hitap ediyor olabilir forum üyelerine, yoksa benim beğendiğim, kaliteli bir sanatçı. :)
Öyle ya genel de yeni akım pop dinleyicisi forum, kazanmak için değil tanıtmak için katıldım zaten :)

Ne kadar garip ya, ben ilk Nazan Öncel dinlemeye başladığımda haftalarca sadece Nazan Öncel dinlemiştim, Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma'da inanılmaz melodiler var, bizim bu kadar sevip başkalarının eh-meh etmesine çok şaşırıyorum :D
Kabul etmek gerekir ki dünyanın en iyi şarkısı da olsa belli bir aşinalık gerektiriyor. Sadece bir dakikayla herkesin sevmesini beklemek yanlış olur. Gitme Kal Bu Şehirde, Nazan Öncel seven kaliteli müzik dinleyicileri için baş tacı bir şarkı olsa da genel kitle tarafından bilinirliği yarışmacı çoğu şarkının altında.

Bence bilinirliği biraz daha yüksek olan şarkılarla gidebildiğin kadar gitmeye bak. Ne kadar çok Nazan Öncel dinlersek o kadar iyi. :)

potterhead'in paylaştığı şarkıdan bana malzeme çıktı, laf atayım dedim :A Daha uğraşmam rahatsız oluyorsan :D
Sıkıntı yok. Birazdan kalite kokan bir şarkı atacağım, bak. Akustik versiyonunu atacağım, daha güzel çıkıyor ses. İlk şarkı kadar etki bırakacağını sanmıyorum ama çok hoş bir şarkı. :D

Kabul etmek gerekir ki dünyanın en iyi şarkısı da olsa belli bir aşinalık gerektiriyor. Sadece bir dakikayla herkesin sevmesini beklemek yanlış olur. Gitme Kal Bu Şehirde, Nazan Öncel seven kaliteli müzik dinleyicileri için baş tacı bir şarkı olsa da genel kitle tarafından bilinirliği yarışmacı çoğu şarkının altında.

Bence bilinirliği biraz daha yüksek olan şarkılarla gidebildiğin kadar gitmeye bak. Ne kadar çok Nazan Öncel dinlersek o kadar iyi. :)
Herkesin bildiği Nazan Öncel'le bizim bildiğimiz Nazan çok farklı ama, eğlenceli şarkılarında bile çok güzel, kaliteli göndermeler var tabi ki ama Nazan Öncel'in insanı naifçe öldüren şarkıları da var, dinlensinler isterim.

Herkesin bildiği Nazan Öncel'le bizim bildiğimiz Nazan çok farklı ama, eğlenceli şarkılarında bile çok güzel, kaliteli göndermeler var tabi ki ama Nazan Öncel'in insanı naifçe öldüren şarkıları da var, dinlensinler isterim.
Hareketli şarkıları popüler oluyor genelde ve oradaki tarzı çok farklı tabii. Ben o tarzını da seviyorum ama o şarkılarla tanıyanlar yanlış tanıyorlar, haklısın. En popülerlerden git demiyorum ama illa sevip de daha popüler olduğunu bildiğin şarkıları vardır. :)

Yarışmacı arkadaşlara bir baktımda müzisyenler efsane işimiz çok zor çok
az kötü şarkılarını seçin az hit olanları :(

image.jpg

Vee Queen Sia bu hafta çok duygu yüklü ve görsel açıdan muazzam bir kliple karşınızda. Elde olan tek yabancı olarak tüm yabancı müzik severlerden büyük destek bekliyoruz Sia ablamız ile. :Z :Z

hqdefault.jpg

Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği (Akustik Versiyon)

Söz: Fikret Kızılok / Müzik: Orhan Gencebay

Mor ve Ötesi'nin 2004 yılında çıkardığı "Dünya Yalan Söylüyor" albümündeki "Sevda Çiçeği" şarkısının akustik versiyonu sizlerle.

image.jpg

Vee Queen Sia bu hafta çok duygu yüklü ve görsel açıdan muazzam bir kliple karşınızda. Elde olan tek yabancı olarak tüm yabancı müzik severlerden büyük destek bekliyoruz Sia ablamız ile. :Z :Z

Muhteşem :love1:

Gülben Ergen - Aşksın Sen
Söz - Müzik: Yalın
(Ergen Müzik - 2006)

Ekli dosyayı görüntüle 60963

Yalın: Gülben frenlerimi patlattı!

Yalın, sözleri kendisine ait olan ve Gülben Ergen’e verdiği “Aşksın Sen” şarkısıyla ilgili olarak, “Bu şarkı benim için diğerlerine göre daha özel ve önemli. Şarkılar benim göz bebeğim, onları çocuklarım olarak görüyorum ve kimseye vermiyorum. Ama en güzel anne Gülben Ergen söz konusu olunca frenlerim patladı” dedi.

- 2007 Gazete haberi -

Gülben Ergen'in kendi şirketinden çıkardığı ve albümdeki tüm şarkıların eşit olduğunu düşündüğü için kendi adını verdiği 'Gülben Ergen' adlı 5. albümünde yer alan 'Aşksın Sen' şarkısıyla 2. haftada sizlerleyim. :bhr:

Recap: 1.43 - 2.50

@Maskeli Fedai yi klibinde oynatmış bundan korkulur ayoll 😱😱😱 @Bully @sokak sanati

Güzel bilindik bir şarkı, Yalın'ın her bestesi iyidir zaten :A

@Maskeli Fedai ile bu hafta işi pişirdiniz pişirdiniz, yoksa her şey biter artık :A
Yarışmaya veda etmek zorundayım arkadaşlar :(

image.jpg

Çok güzel şarkı, Sia'nın underrated kalmış şarkılarından malesef

Bu haftaki şarkımız kişisel olarak en çok sevdiğim Kenan Doğulu şarkısı olan:

"Yüzsüz Yürek"

Platonik aşk üzerine en güzel şarkılardan. Klibi olmamasına rağmen 2006'da her yerde en popüler şarkılardan biri olmuştu. Umarım sizler de benim kadar seversiniz. :)

00:23 - 01.29

Bu haftaki şarkımız kişisel olarak en çok sevdiğim Kenan Doğulu şarkısı olan:

"Yüzsüz Yürek"

Platonik aşk üzerine en güzel şarkılardan. Klibi olmamasına rağmen 2006'da her yerde en popüler şarkılardan biri olmuştu. Umarım sizler de benim kadar seversiniz. :)

00:23 - 01.29

Hala da sık sık çalar radyolarda. :D Benim de en sevdiklerimden, umarım başarılı olursun :D