Şüphen olmasın canım
Şüphen olmasın canım
Yeni haftanın kaynana ve gelini.
![]()
@dizi kolik @Bully @Çiğdem-n@xBUGRAx @sokak sanati @vadikızı @dreamy @Aserat @ozgur2113 @xemrexxx @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Haa, çıkardım şimdi. İzlerdim ben de Ruhsar'ı ama resim ilk anda çağrışım yapmadı
@Aserat ın saçını başını yolacağımGelini cadaloz @xBUGRAx i de şutlayacağız tabii
![]()
Dilber Koçarslanlı ve Hanife'ye kimsenin gücü yetmez. Havanızı alacağınız günü merakla bekliyorum.
Yeni haftanın kaynana ve gelini.
![]()
@dizi kolik @Bully @Çiğdem-n@xBUGRAx @sokak sanati @vadikızı @dreamy @Aserat @ozgur2113 @xemrexxx @Maskeli Fedai @DarkLegenD
Bugün eve geç geldiğim için ilgilenemedim henüz
Fazla sigara kafa yaptı heraldeGelecek hafta da kaynana gelin olarak @xemrexxx ve @Billy Kane'yi alırız sonra final etaplarına geçeriz.![]()
Senin de kısmetin oymuş ne yapalım iki emre bence uyumlu.Fazla sigara kafa yaptı heraldeyoksa o melunun gelini olmamı beklemiyosun dimi? 😱😱
Kiz oğluşum kim bnmGelecek hafta da kaynana gelin olarak @xemrexxx ve @Billy Kane'yi alırız sonra final etaplarına geçeriz.![]()
Kaynanam beni tanıyordur umarım.Bugün eve geç geldiğim için ilgilenemedim henüzBaktığım kadarıyla kazık görünüyordu cidden, halledecez bir şekilde, kendime ve gelinime güveniyorum
@dizi kolik
Senin de kısmetin oymuş ne yapalım iki emre bence uyumlu.![]()
Kaynanam beni tanıyordur umarım.![]()
Ben zoru severim sıkıntı yok
İnş yine @xBUGRAx lar faydalanmazBen zoru severim sıkıntı yokHayatta genel olarak kolaylarda zorlanıp zorları yaparım
![]()